Šta je novo?

AMD Athlon 2200 too hot ! ! !

The Order 18

Slavan
Učlanjen(a)
23.12.2004
Poena
304
Skoro sam uzeo nov racunar i imam jedan maleni problem!
Mashina je Amd 2200 koji radi na 1.8Ghz ( 133x13.5 ) na MSI KT400 ploci! Nestasica, nema se para...
Stvar je u tome da mi program CoreCentar prijavljuje temperaturu CPU u proseku oko 52 stepena, a systema oko 43 stepena!
Posle igranja Rome Total War, cpu raste na 54 do 56, a i sistem za par stepeni! Kuler je neki GlacialTech i kako kaze corecentar ima 2760 rmp!
Da li je to normalno ili bi trebalo da je temperatura niza?
Da li na rast temperature utice i graficka MSI RX9250 T128 koja ima pasivni hladnjak?

Nemas razloga za brigu. Tvoj kuler je iz Igloo serije i u principu OK radi svoj posao. Temperatura je u granicama normale.

Skini kuler, očisti ga, očisti procesor i stavi novu pastu. Probaj malo i promaje da napraviš u tom kućištu

Inace, te MSI ploce su uvek pokazivale malko vecu temperaturu nego konkurencija, pa ne brini brigu.

Temperatura ti je OK. Imao sam MSI KT 400 i laze za celih 4c. Ocitaj temperaturu u softveru za plocu pa trkni do biosa. Videces kolika je razlika u temperaturi procesora!
Pozdrav!!!

Pa to nije nishta
Ja imam 2400+box i temperatura je Idle 58, a posle 1h igranja Bloodlinesa
oko 78-80! :mad: :wall:
Napominjem da je to u otvorenom kuchishtu, + 8ica izduvava sa proca (ispod napajanja)
A da ako Asus Probe ne laze onda cooler ima oko 4200rpm?
E to je VRUChE!
Koji kuler da stavim umesto ovog BOX Sh*ta?

Normalno je da temp posle igranja zahtevnih igricia, tj uopste posle duzeg koriscenjna racunara malo skace, isto tako ako ga roknes na standby malko ce i da padne, tj ohladice se :D

Jeste normalno, ali meni sad dok ovo kucam proc pichi na 65C!!!
To nije normalno!

Nazad
Vrh Dno