U kom smislu.Ja sam ga kod druga na M2N32 digao na 3.15Ghz laganica.
Jel mozes da mi kazes na koliko volti si digo proc za 3,15 Ghz?U kom smislu.Ja sam ga kod druga na M2N32 digao na 3.15Ghz laganica.
Imam jedno pitanje.
Zna li neko mozda kako da pogledam kakav mi je procesor 64bitni ili 32bitni?
Molim vas odgovorite mnogo mi je vazno moram sto pre da javim drugu da li da mi donese 64bitnu vistu ili 32bitnu.
Mislim da je dodato 0.15v.Ne drzi me za rec.To je bilo jos u avgustu/septembru.
Procesor radi u 32 bit-nom i 64 bit-nom rezimu, mozes da instaliras bilo koju verziju Viste.Imam jedno pitanje.
Zna li neko mozda kako da pogledam kakav mi je procesor 64bitni ili 32bitni?
Molim vas odgovorite mnogo mi je vazno moram sto pre da javim drugu da li da mi donese 64bitnu vistu ili 32bitnu.
Procesor je 64 bitni...sigurno(AMD AM2 Athlon 64 x2 4800+,2500GHz...sto i samo ime kaze).Instaliraj CPUz ili Everest ili neki drugi program koji ocitava kakav hardwer imas.Uzeo sam ga pred Novu godinu.Da li ima neko neka iskustva sa ovim procesorom?Maticna je Asus M2N-SLI,Fforce 560,ht 2000...
Samo toliko.:zgran:.Ja sa ovim mojim bez 1.45v ne mogu na 3.2 GHz..:smash:..Mislim da je dodato 0.15v.Ne drzi me za rec.To je bilo jos u avgustu/septembru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari