Šta da kupim od ploča, procesora, kulera i memorija?
naravno da je bolji izbor intel platforma, brza je, a tek kad se overklokuje, postaje azdaja :-devil-:
Kako clock od 300 MHz moze da bude odlichan ?ivanbo2003 je napisao(la):6000+ ide do nekih 3.3Ghz uz dobro vazdusno hladjenje(sto je odlican klok btw).
Kako clock od 300 MHz moze da bude odlichan ?
@ worldeo
Uzmi INTEL-a poshto ako ti sluchajno bude spor mozesh ga Overclockovati pa da poshtane azdaja...![]()
Kako clock od 300 MHz moze da bude odlichan ?
@ worldeo
Uzmi INTEL-a poshto ako ti sluchajno bude spor mozesh ga Overclockovati pa da poshtane azdaja...![]()
A kada se radi o cistoj snazi sta je zaista ono pravo
AMD svakako, u vecini poslova ubice taj intel na defaultu. Pusti OC kada kupujes.Ako vec i to gledas sa 6000+ bez problema ces gurati na 3,3 -3,4 GHz za svaki dan cak i bez nekog posebnog hladjenja. Intel je dobar ali trazi veca ulaganja za taj takt procesora.
I moj glas ide za AMD , pusti overclocking, ovako BEZ BRIGE imas 3ghz.i druga stvar oc nikad nije 100% siguran,ne vredi rizik zbog tako male razlike !
nisam citao ceo thred ali trenutni AMD nema sta da trazi pored Intela nadomo se da ce to promeniti barcelona
sve jedan e6600 ide preko 3ghz
znam,znam,znam ali pričao sam o default-u!!! Intel 2,4 vs. AMD 3,0
:wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari