NiTro je napisao(la):Pa zar nije lakse pokrenuti S&M i meriti sa speedfanom/MBM. Mislim da BIOS nabija temp. tj. nije u idle-u vec je proc zauzet 100%.
Baraba je napisao(la):@NiTro
Ja non stop merim sa asus probe i neverovatno su mi temperature. Imam plocu a7v8x-x, Jeste uzas ali mi je komp dosta stabilan, Usput imam 2500+ bartona. Sta mislis da mi je malo merodavnije merenje temperature sa nekim drugim programom?
Odradi testove sa programom S&M (dao sam link gore) i meri sa nekim programom temperaturu (npr. speedfan, lako ces ga naci na google) pa nam onda javi kolike su ti temperature.tw1sted je napisao(la):Vidim da ste se uhvatili za merenje temp. posto ste verovatno iskusniji od mene recite mi da li je ovo realno:
Sempron 2600
MSI-KT4V
Od hladjenja tihi speezz
U Biosu mi ocitava temperaturu od 37-40 po letnjim danima, u PC Alertu mi prikazuje skoro identicnu temp. da li me ploca laze?
Malo mi je neverovatno da posle ahtlona 2000 i temperature od 55 sa sempronom temp. padne za vishe od 15 stepeni, a cooler ne deluje uopshte hladniji na dodir nego ranije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari