Šta je novo?

AMD’s Next Gen x86 High Performance Core is Code Named “Ryzen”

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja cu ovo da kvalifikujem kao "POCELO JE POCELO"
14dzj7l.jpg

Al ne mora nista da znaci

Prilozi

• Screenshot (87).png
    Screenshot (87).png
    658.3 KB · Pregleda: 138
Poslednja izmena:
željko, ako je tako onda onda dve GTX 1080 u sli pa da vrisne PC, da mu frejmovi poispadaju iz monitora.

Jos ce oni da obaraju cenu jos 50e i taman [emoji3]

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Zbog ovoga volim AMD, spustice cenu Intela, pa taman da pazarim jedan 7700k za mesec dana.

Koliko vidim poslali su dva bencmarka, u jednom turbo nije isao preko 3.4 sto je osnovni takt a u drugom je isao do 3.5, zar mu je to max turbo na svim jezgrima?

Erice, ne videh da li su poslali memoriju, ali oni sa ocn kazu da jedino Cors (neki) tuce preko 3000 na tom Crosshair-u, ostale memorije ne mogu da dobace (iako su sertifikovane za vise). Kakvi ste sa ovima iz Corsa? :)

Na oficijelnim sajtovima još uvek ništa... Videćemo od ponedeljka šta će biti, tj vrv od utorka. Odluka u ponedeljak, efektiva utorak...

Ne mislim da Intel obara, nego distributeri videli priliku, pa da se narod zaleti.

Ne mislim zaleti u negativnom, negu u marketinskom smislu. Nemam primedbi na 7700k :)

Erice, ne videh da li su poslali memoriju, ali oni sa ocn kazu da jedino Cors (neki) tuce preko 3000 na tom Crosshair-u, ostale memorije ne mogu da dobace (iako su sertifikovane za vise). Kakvi ste sa ovima iz Corsa? :)

Poslali su neki ram, ne znam tacno koji. A sa Corsairom smo super. 6 meseci dogovaram sa ludim Rusom za Istocnu Evropu da posalje 3 venta, on posalje 2 :D Hit. Boga pitaj koji ram bih dobio da trazim za ovo :p

Polako cure testovi, Ryzen kida.

ryzen-leak.jpg

*svaka sličnost sa stvarnim situacijama i događajima je slučajna

^ Bananaman... :D

^
Koja si ti faca ...,)

Zasto photoshop ryzen kutije ?

MSI plastikander...

Jel moze neko samo da mi objasni zasto su ostali sa PGA umesto da su presli na LGA?

Jedina bitnija razlika izmedju X370 i B350 koliko vidim je podrska za SLI. Eh, pretpostavljam da je i AMD naucio da korisnike nV kartica treba drati :D
Znaci za mene B350 mozda otpadne kao opcija jer ne verujem da cu se zeznuti da kupim amd gpu u bar narednih 10 godina...

Jedina bitnija razlika izmedju X370 i B350 koliko vidim je podrska za SLI. Eh, pretpostavljam da je i AMD naucio da korisnike nV kartica treba drati :D
Znaci za mene B350 mozda otpadne kao opcija jer ne verujem da cu se zeznuti da kupim amd gpu u bar narednih 10 godina...

posle kazu intel zao, AMD je najveca PILICARSKA firma!!!!!!!!!!
Jos kad se setim kako masakriraju sockete a zaludjeni AMD-ci cute!

Да допунимо информације из четврте руке :)
https://forums.overclockers.co.uk/goto/post?id=30538891#post-30538891
To sum up the things he stated;

"Overclock is no problem at all. Though we can not say a certain frequency due to NDA, I can say that it is impressive. Overclockers will be happy."
"I have friends from AMD Engineering department due to my experience in the hardware industry. Zen 2 or Zen B will be even more competitive. So we can say that Intel shall brood on the future"
"With our overclocked 1800x sample,under Noctua cooler given by AMD, we have passed beyond the stock single thread performance of 7700k, in a specific bench, and the temps were great. We had no concern about temps during our run which passes the ST performance of 7700k."
"In some benchmarks AMD(!). It seems ironical yes but AMD is presenting a CPU performance that Intel can not keep up with even with their 10 core 6950x!"
"Breaking NDA won't be a problem since the scores are beyond fantastic. But we will stick with the tradition."
"With one click I can reach great OC's. So I won't really bother with the manual OC no more."
"Single thread score will be so great. According to this performance we can say that 7700K will be history, even for gaming, from now on" he said.
"Intel shall shake themself. Because Ryzen will be a great choice for Overclock enthusiast."

Koja smaracka recenzija, ST perfomanse gde su kao temperature odlicne, pa koga briga koliko se CPU greje kad koristis jedno jezgro... strasno kakvih *****a ima na netu :smoke:

Boze sta naprica lik. Prva stvar i glupost koju je rekao Ryzen B. To ne postoji, niti ce, tako da lik nema pojma o cemu prica.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno