Šta je novo?

AMD’s Next Gen x86 High Performance Core is Code Named “Ryzen”

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima i moja 8-pin, ali ovoliko nisam video. Doduse, moram da priznam da nisam vidjao toliko hi-end hardvera.

Ово је послао 6п!

Idemooooooooo

Znaci za 4 core 8t ima da bude 4 ghz!:D

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Eto, sada treba i to probati.. ode ponovo 1k evrića... :d

Mozda zato razvlace izlazak RYzena uvidili da kroz proizvodni proces mogu izvuci jos vece taktove pa odugovlace sto vise, ako je tako to je dobro znacemo valjda kad se pojavi zvanicno.
4ghz boost takt izgleda jako ozbiljno.

Hoce li prikazati(detaljnije) ryzen na ces-u? Pretpostavljao sam da ce napraviti neku prezentaciju , ali nista za sad nisam cuo.
ps: I3 ekvivalent na 4.4 za 60-70 evra vrh bi bilo.

Hoce li prikazati(detaljnije) ryzen na ces-u? Pretpostavljao sam da ce napraviti neku prezentaciju , ali nista za sad nisam cuo.
ps: I3 ekvivalent na 4.4 za 60-70 evra vrh bi bilo.

Nisam primetio da planiraju dual core ... mozda posle izbace 2c / 4t mislim na ne apu kategoriju ...

Pomijali su ranije da ce tek od marta izbacivati procesore iz nizih kategorija(a mozda i kasnije koliko vidim).

Lepe, prelepe vesti!

Verovatno će Ryzen izaći ili tokom februara ili na samom početku marta meseca, malo pre sajma u Nemačkoj.

3.6 GHz već zvuči dosta bolje, a ko zna, možda to podignu u Retail primerku na 3.7 Ghz.

Gesendet von meinem GT-I9295 mit Tapatalk

When Ryzen launches it won’t be limited to the high-end 8-core, 16-thread model AMD’s been showing in all its demos. AMD product manager Jim Prior tells me that Ryzen will be a complete stack of chips at release

Prior says that every Ryzen chip you buy can be overclocked, following in the footsteps of AMD’s previous platforms

only the tippy-top, enthusiast-focused X370-based AM4 motherboards will support Radeon CrossFire or Nvidia SLI setups for multiple graphics cards

Speaking of which, while AMD wouldn’t commit to a hard launch date for Ryzen, Hallock did give a glimpse at when not to expect Ryzen, which is anytime this quarter. “When companies say first quarter or first half, people assume that means the very end of that time frame,” Hallock said. “The very last day of Q1 is not our trajectory.”

Ovo zadnje :mad:

Ceo tekst. Mada sam izvadio sve sto je bitno.

Pa rece covek da nece biti 31 mart... sta je tu lose?

Pa rece covek da nece biti 31 mart... sta je tu lose?

:lupko: moja greska. Kasno bese. Ja sam procitao ovako: "Hallock did give a glimpse at when not to expect Ryzen, and that is this quarter." Dakle, da ga ne ocekujemo uskoro :d

I ja isto na prvo citanje, tek u drugom citanju sam skapirao sta je hteo reci :D Moj je izgovor sto sam tek ustao :p

Malo je nesrecno sastavljena recenica, al' dobro... bitno da nas ima dovoljno budnih da zapaze srz :D

Hvala crazy, neego zasto pise samo 1 mb cache za dual i dva za quad?

Mozda je navedeno u vezi l2 cache.

Ok, nisam mislio na staru arh. To nas ne zanina, samo ryzen.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno