Šta je novo?

Amazon Prime Video

Мртва трка овде чија је гора понуда. Дал Дизни или Прајм.

Свака им част што су начели локализацију, али нека хвала.

За мене и даље једина три сервиса која вреде да се плаћају су Нетфликс, ХБО и Скај.
Stvar ukusa. Meni je Disney odličan, daleko ispred Sky koji mi je krš na kvadrat

Evo da prijavim da je i meni nestala opcija da nastavim da gledam šta sam započeo, imam nalog preko poljskog Amazona. Na stranu to, prezadovoljan sam Amazonom, za malo više od hiljadu din godišnje ima šta da se pogleda. Još kad bi bila i lokalizacija bilo bi odlično, ali ne treba biti alav.
Па имају Пољаци локализацију? 🤷‍♂️

😀

Znaci nisam jedini. Pisao sam podrsci, oni hoce da se cujemo jer preko maila ne mogu mnogo da pomognu. A ne mogu da se cujem jer nije ni moj nalog ni moja zemlja. Ali eto informacija ako neko drugi moze da im pise pa da se cuje sa njima, odgovaraju odmah

Pa trebala bi lagano krenuti lokalizacija, hrvatski i srpski...

Je l neko u skorije vreme probao onu varijantu preko Egipta, funkcioniše li i dalje? Ja probah nesto i nisam uspeo, moguće i samo da sam tupav tj da je do mene.

Zavisi izgleda do kartica,neke prolaze neke ne.
Probaj sa nekom drugom,ako ne prolazi braca poljaci nas primaju za 16-ak eura godisnje.

i ja sam uzeo pre 7 dana sa Payoneer karticom lagano

Kolega hoće da se pretplati preko EG, koju adresu najbolje staviti kod prijave/plaćanja?

Preko Poljske imam prime ali ne mogu prime music da aktiviram. Pa pitam dali je nekom uspelo i kako? Hvala

Uskoro mi istice prva godina u Egiptu 🙂 , da li se automatski produzava pretplata ?

Nazad
Vrh Dno