Šta je novo?

Amazon Prime Day 2025

jorgovan

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2002
Poena
805
Amazon Prime Day je ove godine od 8 do 11. jula.

Sta kupujete ove godine? Bilo bi dobro da razmenjujemo dobre akcije i korisne stvari u jednoj temi.

Ja narucujem sa .de.

Ove godine jurim cetkice za zube, knjige, baterije, suplemente.

Nemam nista u planu da kupim, al ako bi iskocilo nesto zaista povoljno sto da ne.

Bilo bi lepo da ako uhvatite nešto zanimljivo, okačite ovde na temu

Bilo bi lepo da ako uhvatite nešto zanimljivo, okačite ovde na temu
Gledam Anker je na tom pred Prime popustu, al sa popustom tu je negde i dalje koji euro skuplji od Alia, al pretpostavljam da je isporuka daleko brza.
Recimo ovaj je makedoncima uz novcice 19.9 + mislim 3e postarine (mada ovo za postarinu mozda i nisam dobro zapamtio)

1751840842758.png

Putujem za par sati ali sam dodao adresu firme za svaki slucaj, mozda bude nesto znimljivo.

A gde da vidim koja će cena da bude? Taj anker je early deal, a recimo za FireTV proizvode nema akcija trenutno što će se signurno promeniti.

Pa rekoše da je Fire TV end of life, tako da sumnjam da će biti bilo šta, i prošle godine nije bilo ništa.

da li će biti neka dobra ponuda za Kindle ?

Ima Fire HD 10-Tablet 2023 kao "Early Prime Day Deal" na amazon.de. Skroman hardver (3/32GB), ali cena je 88 EUR. Dobijaju se i dve zaštitne folije za ekran.

Važi samo za dostavu u Nemačku, Lihtenštajn, Luksemburg, Austriju i Švajcarsku. Za Švajcarsku automatski obračunavaju njihov PDV, koji je manji od nemačkog, tako da je i cena za ovaj tablet 80 EUR.

Da li se stvarno nama u Srbiji isplati kupovati na amazonu? Kad se saberu svi troškovi carine, pdv-a itd

Aha, to je fora. I pitam se kako se isplati da se naručuje u Srbiju

Ako imas nekog od rodbine ili poznanika preko, a u ovom slucaju treba da je i Prime clan i to je to, ostalo je stvar licnog snalazenja

Aha, to je fora. I pitam se kako se isplati da se naručuje u Srbiju
Za većinu stvari se ne isplati, ali ako je nešto na popustu i još se kod nas teško nabavlja, i te kako se isplati.

Dobro je sto nemam Amazon
Razmišljam kupiti robota za travu a imam 20m2 travnjaka i to je sve izgorelo zadnjih dana 🤣
Soundcore zvučnici, sluške, Anker punjači, Iniu punjači, ponešto se može naći ali čini mi se bedni popusti kad pogledaš cene po drugim njemačkim radnjama
Svako ko želi sa kupi Alexa zvučnik znajte da će vas ubiti u pojam sa reklama tako da je i džabe ne znam dal bi ga opet uzeo

Jel neko mozda video neki projektor 50-100 evra za gledanje tekmi tokom leta?
Nemam pojma nista o tome smaraju me ovi iz društva da naručim nešto.

Mamipara😂 ove godine sve sto sam gledao su cene ko u hu kad donese svercer.... Mozda sam talo ubo

Nazad
Vrh Dno