Šta je novo?

Amazon gift card

Bojanq1

Poštovan
Učlanjen(a)
25.06.2014
Poena
54
Pozdrav, dobio sam ovu karticu u vrednosti od 10$ i sad npr ako hocu nesto da kupim u vrednosti od 10$ koliko ce mi naplatiti carinu i pdv i tako to? Prvi put kupujem pa nemam iskustva, Hvala :D

Naplatice ti samo pdv, ali je moguce i uslugu "otvaranja paketa". Maksimum 300-400din. ukupno

Pod uslovom da nadjes nekoga ko salje proizvod u ovu nasu zemljicu, i da ne trazi vise od tih istih 10$ za postarinu.

PDV je 20%, stim sto ne mora da znaci da ce da ti naplate, zavisi sve od toga sta narucujes tj. kolikih je dimenzija. Za 10$ tesko da se neko cima da otvara, narocito ako od kineskih prodavaca uzimas sa Amazona, samo je problem sta uzeti jer je to mala suma novca, i ne ostaje ti prakticno nista za postarinu (neki prodavci daju besplatnu postarinu i u svrbiju, ali retko ko).

Moj savet je da pazaris neku lampu, svetlo za bicikl, tako nesto malo sto staje u tih 10$ a postarina je dz jer prodaju kinezi.

Evo nabavio sam 25$ gift card i sad hocu da kupim slusalice neke cena je 17$
Item Weight 3 pounds
Product Dimensions 9.6 x 8.9 x 3.6 inches
ide iz kine ja mislim, platio bih tom karticom. Koliko bi izaslo sve ukupno pdv i to. Hvala

Jel ti neko ovde lici na carinika? Moze da bude 0, par stotina, hiljadu, nikad se to ne zna.

Evo nabavio sam 25$ gift card i sad hocu da kupim slusalice neke cena je 17$
Item Weight 3 pounds
Product Dimensions 9.6 x 8.9 x 3.6 inches
ide iz kine ja mislim, platio bih tom karticom. Koliko bi izaslo sve ukupno pdv i to. Hvala

Aj ti naruci pa nam napisi koliko te je kostalo sve :D a sledeci put mozes isto da narucis i ne mora da te izadje isto moze i nista, moze manje moze vise, zavisi od carinika.

to su male dimenzije a i cena je smesna, bez pdv-a/carine prolazi sigurno, samo je pitanje kako i kada, i koliko uzima za shipping amazon

Nazad
Vrh Dno