Šta je novo?

Amazon Fire TV

Ja koristim samo sa daljinski od fire TV jer mi je lagan, onaj od TV uopšte ne koristim, ali jednako radi i daljinski od TV-a sa firestickom. Oba daljinska su mi kompatibilna i sve radi. Možeš i aplikaciju za mob fire TV koristiti. To koristim kada treba upisivati stvari jer je puno lakse sa tastaturom.

Ja koristim malo stariju verziju eon smart Tv aplikacije i radi super ( 3.73.12179)
Znam da ima i novija verzija ( gdje se vide one sličice kod premotavanja ) ali ne smijem instalirati nove verzije jer sam pročitao da onda ne radi eon i da iskoči ona poruka kao na rootovanim mob i na nekim no name android boxovima.
Jel to istina ili laž ? Rade li i nove verzije eon aplikacije na firesticku ili ne ?

Ja koristim malo stariju verziju eon smart Tv aplikacije i radi super ( 3.73.12179)
Znam da ima i novija verzija ( gdje se vide one sličice kod premotavanja ) ali ne smijem instalirati nove verzije jer sam pročitao da onda ne radi eon i da iskoči ona poruka kao na rootovanim mob i na nekim no name android boxovima.
Jel to istina ili laž ? Rade li i nove verzije eon aplikacije na firesticku ili ne ?
Kod mene na Fire 4K radi najnovija verzija bez problema. Nego kako na njega instalirati Iris smart apk?

Postoji li uopšte Iris za smart televizore oli samo za telefone i tablete?

Pokušavan da pronađem verziju za firestick ali ne uspevam. Ima je na Googke play_u ali na sticku nema Gplay

Drugari da li se neko igrao na Firestick 4k da instalira potpunu konrolu nad uredjajem sa Pc kao sto mogu neki androidi sa Teamviewer ? Nasao sam neki tutorijal na yt ali to je samo ako je na istom internetu.A meni treba na daljinu stari je udaljen 25km od mene,pa kada nesto ne stima da mogu uci i pogledati ? Probao sam sa Anydesk ali ne ide.

Nemas tu mogucnost na Firesticku, i generalno je na Android uredjajima retka. Jedino ako kod njega imas neki komp, pa da instaliras AnyDesk na racunar koji je u istoj mrezi, a onda odatle da se scrcpy-jem povezes na Fire Stick i promenis sta treba.

Firestick Hd 2020.....neće da instalira eon za androide (kaže nije za taj uredjaj) a eon za tv prijavljuje grešku u konekciji (mts optika preko windscribe vpn-a).....tako da mislim da sam se žešće ispalio.

Nemas tu mogucnost na Firesticku, i generalno je na Android uredjajima retka. Jedino ako kod njega imas neki komp, pa da instaliras AnyDesk na racunar koji je u istoj mrezi, a onda odatle da se scrcpy-jem povezes na Fire Stick i promenis sta treba.
Ok drug znaci nista jos od resavanja nog problema...nazalost stari nema pc niti zeli da mu pod stare dane namecem jos jednu obavezu vise :-D.
hvala ti.

Jel koristite .com ili .de kada kupujete preko Amazona? Naravno, mislim da dostavu kod nekog u Nemacku. :)

Ja licno amazon.com i adresu kod sestre u de. i stigne sve bez problema dhl-om.

Naručio sam preko .de. Sve ok prošlo. Jedno pitanje. Pošto sam odabrao jedno od pick up mesta za dostavu, jel stigne neka poruka kada stigne tamo ili ne?

Nazad
Vrh Dno