Ma kupila mi sestra tamo u DE, zato sam napisao da moram da smislim kako da ga pošaljem, ko zna kad će dolaziti.Sta si resio za dostavu? Ja sam preko Mailbox.de ali za BIH. Videcemo kad ce stici, uglavnom u ponedeljak salju na adresu u Nemacku pa onda ja na profilu biram kad da salju za BIH. Moram im samo javiti da otvore i izvade baterije jer je lutrija slati paket sa baterijama, velika verovatnoca da paket vrate posaljiocu
Nemacka carina itekako pravi problem, meni je FS 4K vracen nazad upravo zbog baterija na mailbox.de pa se ti snalazi dalje, nekako sam uspeo da preusmerim posiljku drugaru na Nemacku adresu i platio lepo sveukupno nekih 25 e postarine a drugar doneo za Srbistan za jedno toceno hladno pivo.Sto bi pravili problem kad je to fabrički upakovano?
Pa ne znam, meni su rekli dasu velike sanse da se paket vrati zbog baterija i da mogu pre slanja otvoriti paket da ih izvade. Jednom mi je drug slao paket pre neku godinu, neki mobilni vracen mu zbog baterije.Sto bi pravili problem kad je to fabrički upakovano?
Nek otvori lepo, izvadi baterije i nek ti posalje postom ako nema alternative, sticice postom za najkasnije 3 nedelje. Al to je oko nekih 15e najvise. Imam ja neke poznanike al niko ne zna dal ce dolaziti uskkro zbog korone pa se snalazimMa kupila mi sestra tamo u DE, zato sam napisao da moram da smislim kako da ga pošaljem, ko zna kad će dolaziti.
Baterije su u pakovanju, ne u daljinskom. Mislim da to pravilo važi za telefone i ostale uređaje gde je baterija integrisana.Pa ne znam, meni su rekli dasu velike sanse da se paket vrati zbog baterija i da mogu pre slanja otvoriti paket da ih izvade. Jednom mi je drug slao paket pre neku godinu, neki mobilni vracen mu zbog baterije.
Nek otvori lepo, izvadi baterije i nek ti posalje postom ako nema alternative, sticice postom za najkasnije 3 nedelje. Al to je oko nekih 15e najvise. Imam ja neke poznanike al niko ne zna dal ce dolaziti uskkro zbog korone pa se snalazim
Naravno da je moguce, ukljuci HDMI cec, ostalo ti zavisi od TV-a, kod mene sa Samsung daljincem radi stvar.Nije valjda moguce na brojcaniku daljinskog od TV-a menjati i upisivati kanale na aplikaciji koja se nalazi na Stick-u???
Nisam nikad ovo probao, da, rade brojevi sa Samsung daljinskog uz TiviMate. Sporiji je od FireTV daljinca, ali radi kome je bitno.Naravno da je moguce, ukljuci HDMI cec, ostalo ti zavisi od TV-a, kod mene sa Samsung daljincem radi stvar.
Kod mene radi i na Iris Smart (Fire/Samsung TV) ali moram da upalim tv na njegov daljinac i onda i on ima funkcije upravljanja Firestickom, rade brojevi i na EON-u. Kome ne radi na LG neka proba da ugasi tv pa ga upali sa daljincem od TV.Nisam nikad ovo probao, da, rade brojevi sa Samsung daljinskog uz TiviMate. Sporiji je od FireTV daljinca, ali radi kome je bitno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari