Compadre91
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.11.2020
- Poena
- 115
Da li je za firestick max dovoljno 1amper za usba sa tva.. da li izbacuje obavestenje da se prikljuci na svoj punjac
Dok ti neko ne da tačan podatak. Dva Fire Stick 4K mi godinama tako rade na nekoj LG 50" i Tesli 32". Nijedan TV nema USB za napajanje (svi su isti bez posebnih oznaka) i sve to šljaka bez ikakvih problema.Da li je za firestick max dovoljno 1amper za usba sa tva.. da li izbacuje obavestenje da se prikljuci na svoj punjac
Meni radi bez problema kad tako koristim ali ne koristim jer me mrzi da cekam da se digne sistem nakon gasenja i ponovnog paljenja TV-a. Mislim da ce ti vremenom dosaditi to i da ces ga vratiti na njegovo napajanje.Da li je za firestick max dovoljno 1amper za usba sa tva.. da li izbacuje obavestenje da se prikljuci na svoj punjac
To stoji, TV palim bas preko daljinskog od Fire Sticka. 50ak sec da se podigne Fire Stick i jos 20ak (znaci minut i 20 ukupno) da EON proradi u fulu. Opet, to je jednom dnevno...Meni radi bez problema kad tako koristim ali ne koristim jer me mrzi da cekam da se digne sistem nakon gasenja i ponovnog paljenja TV-a. Mislim da ce ti vremenom dosaditi to i da ces ga vratiti na njegovo napajanje.
Ma default, bar je sareno 🙂 Probao sam ranije neki ali bas ruzno izgleda, samo kvadrati... ovako, samo gledas srednji tanki red, tu su najbitnijih nekoliko instalacija i to je to.Da li koristite neki Launcher ili je sve na default?
Update blocker, debloat tool, Wolf launcher. Ako nisi blokirao updejt na vreme džabe krečiš.Da li koristite neki Launcher ili je sve na default?
Ma problem je sto za pojedine app koje nisu u Amazon Store ne pokazuje ikone od aplikacija i ja iskreno samo zbog toga koristim Leanback launcherMa default, bar je sareno 🙂 Probao sam ranije neki ali bas ruzno izgleda, samo kvadrati... ovako, samo gledas srednji tanki red, tu su najbitnijih nekoliko instalacija i to je to.
ako te ne mrzi mozes da napravis sam ikonice.Ma problem je sto za pojedine app koje nisu u Amazon Store ne pokazuje ikone od aplikacija i ja iskreno samo zbog toga koristim Leanback launcher
ne razumem bas sta kazes, ali mozes svaku apk koju sidelodujes a ne prepozna je AFS da napravis. Ako hoces da menjas postojece ikone to ne moze.Korisna stvar, samo, bila bi fora da moze da se uploaduje .apk zbog premium (modovanih) aplikacija. Ne moze se promeniti za APP koje nisu u PlayStore, zato bi bilo dobro mozes da uploadujes svoju apk.
kazem ti probaj, ja ne skidam nijednu sa playstora. Poenta je da kad instaliras ocitas koje je njeno "ime" u systemu i to ubacis kao pat da bi shortcut znao sta da startuje.Ne mozes svaku druze, mozes samo one koje su u Google PlayStore, jer ako si primetio treba da se ukuca ID package od .apk fajla, tipa com.lalatv.apk i sada ako se pomenuta aplikacija ne nalazi u PlayStore prodavnici, nece je ni imati odakle "povuci". Aplikacije "skida" sa Google PlayStore-a (pomocu tog ID) i u samoj aplikaciji menja launchers u drawable i onda nama sve radi kako treba. Problem je kad apk ne moze da pronadje na serveru. Isto tako, ne mogu premium .apk da se otkljucaju, skinuce apk koja nije modovana.
Zato kazem da bi bilo dobro da ima opcija da sami ucitamo .apk fajl al ***, mngoo bi nam to bilo 😄
Kako promeniti lokaciju na amazonu?Mislim ne moraju ali mi je vece cimanje da menjam lokaciju na Amazonu.
Ja nisam uspeo preko usb-c na usb-A adapter plus ona racva da pokrenem nijedan hub. Nisam usb-c na micro usb ni probao(dobra ideja), sto cini mi se vidim na slici.Aj momci mala pomoc. Kako da mi funcionise ova gimnastika sa ovim USB Hub-om. Ovaaj beli nastavak sa kablom ide u Firestick logicno, na drugi kraj stavim LAN kabl, sa strane u TypeC stavim kabal od adaptera za FireStick, i nece. Svetli lampica, ima struje u njemu al eto je znam gde je caka. Da ne treba jaci adapter?
cek cek kako si uspeo ajd molim te malo detaljnije? Povezao si preko adptera ovaj hub sa slike direkt na AFS i prikljucio napajanje preko PD koje ima hub ili? (jos bolje slika ako moze)Sredio sam, nisam isao napajanje preko TypeC i ovog malog konektora vec sam jedan kabal stavio u USB . Izgleda ovaj mali konektor ne valja ili je nesto drugo problem, ko zna
Skontao ali to sto si ubo power adapter u usb hub ti ne radi posao(sem mozda da ga sprzis). Imas taj PD(usb-c) ulaz tu se ubada napajanje.Evo ovako, skontaces 😀
ovaj u nadi da je dobar za to.Posalji mi da vidim koji si porucio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari