Šta je novo?

AMAZON Fire 7 - vrlo dobar tablet za 65€!

vladimirdowla

Slavan
Učlanjen(a)
03.03.2011
Poena
270
[YOUTUBE]E-OHXCkSYq8[/YOUTUBE]

Pre par dana mi je naleteo slučajno ovaj tablet i mogu vam reći da sam prilično oduševljen sa onim što sam dobio za ovaj novac. Naravno znam da je sada 39$ u Americi, ali koliko sam primetio po oglasima kod nas su cene i 10ak € veće od ove. Plus Amazon se pre par dana dodatno "otvorio" prema nama sa nekim uslugama poput Prime Video servisa pa više i nije toliko besmisleno uzeti ovakav jedan feature uređaj. Ekran (600p) nije sjajan ali koliko god ja bio ppi freak nisam baš primećivao neku pikselizaciju. Imam i Tab 3 sa istom rezolucijom i ekran izgleda dosta lošije na njemu. Podrška na XDA je prilično dobra, pošto se ovo u Americi kupuje na kilo bukvalno (imaju ovako korpicu gde uzmeš 6 komada odjednom https://consumermediallc.files.wordpress.com/2015/09/sixpackfire.jpg 😀). Drug je nedavno pazario Utok IQ700 za istu sumu i baterija mu drži max 2 sata - WiFi surf/YT varijanta. Ovaj Amazon bez problema 8 sati na WiFi-ju. A u stand by-u nema preteranog "curenja", staviš ga npr. na 55% baterije u stand by - 5-6 sati kasnije ima 53%.

Nazad
Vrh Dno