Šta je novo?

amazon.de/.com

LongWayToGo

Slavan
Učlanjen(a)
09.01.2007
Poena
309
da li je neko nekad nesto kupovao sa amazona?
Ja uzeh vaucer za .de i nista ne mogu da kupim, mozda zato sto sam iz srbije?
uglavnom izbacivamo mi je neku poruku (tako kaze online translation) tipa nije dostupno zbog geografskih ogranicenja

Bitte beachten Sie
Tut uns leid. Ihre Bestellung konnte nicht verarbeitet werden, da das gewünschte Produkt geografischen Einschränkungen unterliegt. Weitere Informationen zu den geografischen Einschränkungen finden Sie in den Nutzungsbedingungen zu diesem Produkt. Wir entschuldigen uns für Unannehmlichkeiten, die Ihnen möglicherweise hieraus entstanden sind

:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

nakon sto sam se izrazgovarao sa korisnickim centrom, ispada da ipak salju u Srbiju; te su trazili da ispisem sta hocu i da im posaljem, pa sad cekam odgovor i posiljku

Posto imam dosta poena na RS(preko 100k) iskoristio bi vaucere za Amazon ali pre nego sto zamenim poene interesuje me par stvari.Ako imam 3 vaucera od po 25,da li mogu ta 3 da iskoristim odjednom npr za patike koje kostaju 60 e ili sam ogranicen na samo jedan ? Umalo da zaboravim...Da li sa vaucerima mogu da se kupuje bilo kakve stvari ili samo odredjene ?

Poslednja izmena:
Onda nista,stekam za fotoaparat...

pisao je neko da za kupovinu na amazonu shpediteri treba kao da uvezu to shto kupite pa ispada nenormalno skupo ... potrazite pre kupovine ... :wave:

Evo mog iskustva sa amazon.de možda nekome pomogne. 28 oktobra sam naručio mini-usb to 3.5mm adapter (više komada) za htc telefon. I evo danas (10 novembar) mi je stigao paket. Adapteri su koštali 22€, a transport 14€. Platio sam Intesinom internet karticom. Poštaru nisam ništa morao da platim, samo uzeo paket i to je to. Danas sam hteo da naručim i Aerobie Sprint, ali kaže da ne šalju taj artikal na moju adresu. Onda sam probao isti proizvod ali kod drugog snabdevača, i oni kao šalju, ali sam odustao kad sam video da je shipping 20€. Znaci ako nešto kupujete a neće da šalje na vašu adresu, probajte kod nekog drugog snabdevača, mozda upali.

Nazad
Vrh Dno