Šta je novo?

AM3 Backplate

• Začetnik teme Začetnik teme Flyer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo je 4-ta tema na kojoj objašnjavam, da mora biti makazasti nosač zato što je situacija da se i sa ovim cooler postavlja tako da vent duva na gore rema psu , a ko nema case sa gornjim otvorima to je bad-----------------------------!

Post br 1 pokazuje slikom tzv makaze sa kojima se postiže da možete okrenuti cooler i pod 90stepeni u odnosu na vetikalni položaj.

Ovako:

http://www.thermalright.com/new_a_page/support/installation/am2_btk_rev2.htm

E zato su makaze cool!

AMD Socket AM2 / AM3 Bolt-Thru-Kit Rev.2

* For Thermalright Ultra series /
HR Series / Ultima 90

* Check Installation
* Do not peel the film, it's an insulator.

Poslednja izmena:
Hvala na savetima...

@|bacteria|
Po onome sto sam video, backplate se nalazi u pakovanju i trebalo bi da odgovara...ali mi se nedaje + $$$ za ostale stvari koje se nalaze u pakovanju a meni netrebaju a mozda i neodgovaraju(imam true black)

@Canis Lupis
Ako treba da ubedjujemo nekog da nam nabavi nesto onda je bolje da uzmemo onaj kit koji sam postovao gore...bar je to neko moje misljenje ali hvala na savetu

@vladej
Ajde ako se javi jos neko ko je zainteresovan da kupi mozda nam bench izadje u susret...

Danas ću da bacim oko u kutiju svaštaru, možda imam jedan taj backplate za AM2/3. Trebalo bi da je ostalo od Thermalright true black pošto ne furam AMD u stanu. 🙂

Imam i ja taj backplate, ostao od TRUE BLACK-a :d

Nema nema i odjednom dva : ) Ne znam da li da ga prodam ili lepo ceo TRUE BLACK da "udam" sa svim dodacima...

Ljudi jel ste sigurni da je backplate za AM3 u pitanju?

Ja sam dobio mounting kit za amd ali bez AM3 backplate-a uz true black (inace backplate se dobija uz am3 plocu)

U svakom slucaju ako neko ima backplate a nije mu potreban ili zeli da ga se otarasi nek se javi na pm...dacu i novcanu nadoknadu

Nazad
Vrh Dno