Šta je novo?

AM2 ploce!?

• Začetnik teme Začetnik teme Civil
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Sta se desava sa ovim plocama, konkretno u Imtelu od kada su se pojavili AM2 procesori ih nije bilo, sada su se pojavile neke bezveze sa integrisanom grafikom (ko jos to kupuje!?) a normalnih ploca i dalje nema. Bacio sam pogled i na jos neke firme i isti slucaj, samo sto ih negde nema uopste! Mada je za mene Imtel Bog!

O cemu se radi!??

godisnji odmori?

Polako, sacekaj pocetak Septembra 😉

Nisi skorije gledao, ima 5-6 modela (integrisane, NF550, NF570, NF590), tačno je da Gigabyte još nema potrebne količine, stigla trećina od naručenih...

Juce sam gledao, rekao sam da sam video da su se pojavile te sa integrisanom grafikom ali sam se zapitao ko to kupuje. Mene zanimaju najnormalnije ploce bez integrisane grafike.

kupuju ljudi kojima komp ne sluzi samo za igre 😉

Kapiram da takvom nekome nije potrebna najnovija ploca za najnoviji procesor.

ako najnovija ploca i najnoviji procesor kostaju manje od starije ploce i procesora, zasto mu ne bi bila potrebna?

Civil, ima nas koje vise zanima kompresovanje podataka i razne racunske operacije od igranja igrica, tako da bi nama takva ploca radila posao ako bismo sada kupovali novo.

Tako da lose kapiras 🙂

Ja ulgavnom preko leta kupujem memoriju (HD, RAM, itd) a na jesen-zimu ostatak (tako ispadne)

Nazad
Vrh Dno