radulle je napisao(la):Ne znam, cini mi se da je WinAmp 5.x sa novim skinovima postao prezahtevan za jedan mp3 player. Sta vi koristite za mp3/cda/ogg a da nije WinAmp?
i taj 2.91 ima nekih dodataka koji ga usporavaju i prave sr...; chak je pre nekog vremena otkriven sigurnosni propust u svim verzijama WinAmp-a, od 2.91 naovamonickname je napisao(la):....... da jednostavno stavish provereni 2.9 i da pushtash muziku shto mu je i namena...
H.U.D. je napisao(la):i taj 2.91 ima nekih dodataka koji ga usporavaju i prave sr...; chak je pre nekog vremena otkriven sigurnosni propust u svim verzijama WinAmp-a, od 2.91 naovamo
poslednja ok verzija je 2.80, bila i ostala :banana:
pozdrav
pa , moj mozze.. :smoke:SuperStarr je napisao(la):Za 2.8 zna da ne pušta .ogg fajlove, može li 2.91?
Teško da će mu ogg acm pomoći za winamp. Ogg plugin za winamp već hoće.H.U.D. je napisao(la):pa , moj mozze.. :smoke:
mozzda da nabavish ogg-acm codec, pa cce da bude sve u redu, a zatrebacce ti i za neke filmove :bottle:
radulle je napisao(la):Sta mislite o onom DFX v6.40 pluginu za Winamp... Primetio sam da mi dosta uspori winamp..
Sasvim mi je svejedno da li troši 5, 10 ili 15 ako ja imam 512. Pa prazan notepad troši 5MB.radulle je napisao(la):Pa zar ne mislis da bi program koji sluzi za pustanje muzike trebao da oduzima manje memorije?
Krgur je napisao(la):Otkako naleteh na Foobar winamp je postao suvišan :smoke:
radulle je napisao(la):Potpuno se slazem sa tobom, samo mi nedostaje jedna mala sitnica a to je da pojacavam/stisavam zvuk obrtanjem burenceta na misu...
LUC1FER je napisao(la):Ja Winamp 5.x zbog media library
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari