Ji 4Tze je napisao(la):pa i 2.91 ima to 😉
radulle je napisao(la):Iskreno, odusevljen sam FooBarom samo kako da namestim onaj kernel audio izlaz? Tipa da direktno salje digitalni audio ka zvucnicima?
Which output: DirectSound, waveOut or Kernel Streaming should I use?
It is recommended to use default settings (waveOut), it should be safe to use anywhere. DirectSound may give better performance (less CPU overhead), especially under Windows 2000, Windows XP or newer, but there shouldn't be any audible difference between the two. In certain rare cases, Kernel Streaming may produce better results than DirectSound/waveOut (if for some reason you need data sent through digital out to be bit-identical to source stream); but bit-identical results with DirectSound have been reported on soundcards capable of mixing multiple streams in hardware (with hardware mixing enabled in DirectSound settings). Please note that Kernel Streaming is an experimental feature, it has known issues and using it is *not* recommended unless you have a major reason to - most of perceived "sound quality differences" between DirectSound and Kernel Streaming are related to the fact that Kernel Streaming usually bypasses windows volume control / wave volume slider. Also, Kernel Streaming works only on Windows 2000, Windows XP or newer.
Pa ako imaš više od 100 pesama postaje jaaaako koristan... :smoke:LiquidPlasma je napisao(la):JaInstalirao sam ga bez Video i Library Support-a (koj ce mi qrac?).
jddipqd je napisao(la):Pa ako imaš više od 100 pesama postaje jaaaako koristan... :smoke:
jddipqd je napisao(la):Pa ako imaš više od 100 pesama postaje jaaaako koristan... :smoke:
My point exactly. Sem što ti umesto Media Library za istu svhu koristiš WhereIsIt.kUdtiHaEX je napisao(la):Ja imam cca 22 000 pesama (da se malo falim - metal & rock only 😀, priblizno 100 gb) i ne vidim potrebu za time? Sve sam lepo sortirao u WhereIsIt-u i tacno znam gde je sta...
Ako si mu rek'o!Ja ne instaliram ni winamp agent,ni library ni video support,samo "goli"winamp 2.90 i samo stavi skin expencive hi-fi sony 2005-taj mi je najzgodniji .A sto se tice pesama vise su mi sve preko glave i dosadile;neznam vise sta da slusam:guitar: i mahom vecini pesama znam tacan naziv tako da mi nista vise ne treba od legendarne komande za winamp na tastaturi: "J" :smoke:Dorry je napisao(la):Imam 8.762 pesama, i ne koristim 🙂 Dosadan je jako... 😛
Same here, samo što ja imam 110GB 🙂 Doduše računam da si za to vreme i ti nakupio više 🙂kUdtiHaEX je napisao(la):Ja imam cca 22 000 pesama (da se malo falim - metal & rock only 😀, priblizno 100 gb) i ne vidim potrebu za time? Sve sam lepo sortirao u WhereIsIt-u i tacno znam gde je sta...
Koristio sam WA 5.04, a onda naleteh na XM Play 3.2ilki je napisao(la):Jeste li probali XMPlay odlican je 😉
Ima u Media Library. Odlično radi, pod uslovom da su ti sređeni tagovi.cholak je napisao(la):P.S.Je li moguce da Winamp nema search funkciju?
Ja na svim pesmama brisem tagove 🙂kibicer je napisao(la):Ima u Media Library. Odlično radi, pod uslovom da su ti sređeni tagovi.
Pokušavam da se naviknem na iTunes, ali sam, izgleda, debelo konzervativan, ništa drugo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari