Pa dobro...ako je bas toliko bitno sa kog je albuma i iz koje godine neka bude...Ali i dalje mislim da su tagovi naveca glupost koja mi oduzima vreme u brisanju istih :dLUC1FER je napisao(la):Naravno da nije dovoljan samo filename. Ja ne mogu da zamislim slusanje muzike na racunaru ili mp3 plejeru bez tagova. Lepo ovako znam koja pesma je sa kog albuma iz koje je godine...
Voodoo_NBGD je napisao(la):Ne mogu nikako da se naviknem na foobar... navikao sam na Winampov Alt+3 properties dijalog, em daje komplet informacije o formatu fajla, em imam brzi tag editor... a u foobaru samo ispiše šture informacije tipa 128k stereo (nebitno da li je stereo ili joint stereo)...
H.U.D. je napisao(la):i taj 2.91 ima nekih dodataka koji ga usporavaju i prave sr...; chak je pre nekog vremena otkriven sigurnosni propust u svim verzijama WinAmp-a, od 2.91 naovamo
poslednja ok verzija je 2.80, bila i ostala :banana:
pozdrav
Voodoo_NBGD je napisao(la):Ne mogu nikako da se naviknem na foobar... navikao sam na Winampov Alt+3 properties dijalog, em daje komplet informacije o formatu fajla, em imam brzi tag editor... a u foobaru samo ispiše šture informacije tipa 128k stereo (nebitno da li je stereo ili joint stereo)...

Ja sam dugo koristio taj program. On je pre svega zamišljen da radi na veoma slabim mašinama, a mora se priznati da je veoma zgodan. Međutim, autor je odavno napustio razvoj (potpuno prešao na Linux platformu i više se ne bavi Win programiranjem), pojavilo se od tada par novijih verzija (autor je otvorio source i obećao pomoć onima koji se prihvate razvoja) ali taj program je ipak slepa ulica.CyberGasty je napisao(la):Повратак коренима. Све испод 400кб је права ствар.
Нема бољих кола од Москвича.
Trebalo bi da ispiše da li fajl sadrži v1, v2 ili obe verzije taga. On meni ispiše neke podatke, ali ja nemam predstavu iz kog taga ga je iščupao i koji tagovi postoje u fajlu. To mi je jako bitno, u Winampu lepo udarim Alt+3 i vidim da li pesma ima/nema v1 tag i da li ima/nema v2 tag...Trbonja je napisao(la):Ne razumem sta bi trebalo jos da ispise....
kUdtiHaEX je napisao(la):Takodje i dalje ne kontam ove likove koji kukaju kako im winamp zauzima citavih 15 mb 🙂 mislim hocete lep look, dobar kvalitet zvuka, mogucnost pustanja svega zivog, solidan ekvilajzer i najbolje jos da ne zauzima memoriju 🙂 Spustite se malo na zemlju, 15 mb memorije je smesno za danasnje pojmove.
Ostajem pri Winampu, sve ostalo sto sam probao nije ni blizu njega. A ne koristim nijedan jedini plugin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari