Znas kako ja sma koristio isti taj Mail Manager ali iam dosta propusta nannjega, prvi je i najveci zato sto kroz njega prolaze virusi kao ludi a da ne pricamo spyware-ovi te ti ga iz toga razloga preporucijume da ga mices najprije sto mozes 😉LiquidPlasma je napisao(la):Dakle? Ja sam poceo da koristim Incredimail XE 😛 Koji je jedan od bolji Mail "Managera"?
Momcino, zaobidji taj program. Zbog:LiquidPlasma je napisao(la):Dakle? Ja sam poceo da koristim Incredimail XE 😛 Koji je jedan od bolji Mail "Managera"?
tacno - ova dva su medju najboljima! (Bat koristim na poslu, Tbird kod kuce...)Froka je napisao(la):The Bat i Mozilla Thunderbird
TBird, svakako... pogotovu ona verzija namenski napravljena za USB disk (dao sam negde na Forumu link za tu verziju... potrazi malo...)Septimus je napisao(la):ZoNi, uporedi novi TBird i FoxMail 5 na brzinu, posebno brzinu jer jedan od ta dva mora da ide na USB...
zasto? mozes li da objasnis u par reci?Bojan Novakovic je napisao(la):Dobri stari outlook expres definitivno.
ZoNi je napisao(la):zasto? mozes li da objasnis u par reci?
E bash me to zanima, jel moguce sinhronizovati PPC sa The Bat!-om npr? Planiram da kupim PPC u neko skorije vreme pa chisto da vidim hocu li morati da menjam e-mail klijent.Dandy je napisao(la):Ja trenutno koristim Outlook, uglavnom zato sto se fino automatski sinhronizuje sa PPC-em.
ZoNi je napisao(la):@ Bojan: aha... ti bese pises za neki IT casopis? 😛
Meni a i mnogima koje sam pitao je lak za koriscenje. Ali opet napominjm da mislim samo u slucaju da se mail koristi za slanje obicnih mailova. I jos treba dodati da je sastavni deo windowsa pa tako nije potrbna dodatna instalacija programa, a zna se da sto se vise programa instalira to ce sistem sporije raditi. Sve zavisi od toga kakve mailove cesto saljes.
1. kako da ne :d navedi neki primer za VECINU spijunskih programa???carnivora ursidae je napisao(la):1. vecina(a za neke i znam) od tih programa su spijunske prirode.
2. kad vec pominje covek incredimail moram reci da i njega imam i da ga bezbedno koristim.ali posto je prethodno Kaspersky posekao njegov spijunski deo.
3. ako neko hoce sigurnost neka koristi outlook express.
carnivora ursidae je napisao(la):vidim dosta polemike ali se vrtite u krug.niko da kaze pravu stvar.vecina(a za neke i znam) od tih programa su spijunske prirode.
kad vec pominje covek incredimail moram reci da i njega imam i da ga bezbedno koristim.ali posto je prethodno Kaspersky posekao njegov spijunski deo.program i dalje radi ali sa uredno,hiruski odstranjenim "spyware" delom.
ako neko hoce sigurnost neka koristi outlook express.
frivolni covece..nisam ti ja ucenik na casu pa da ti odgovaram na pitanja.ali reci cu ovo:svi ti nasminkani programi za mail zaj..ancije imaju svoju svrhu i ekonomsku nameru.ali imaju i delove u sebi koje ne volim jer slanje podataka sa mog racunara volim da kontrolisem.1. kako da ne navedi neki primer za VECINU spijunskih programa???
takodje nauci kada se stavlja zarez:Nisam primetio da su THeBat ili Thunderbird komplikovaniji za koriscenje od Outlooka?
ovako moze u nedogled pa ne vidim smisao tvoje opaske ako i ti gresis.Da da, neces imati 70 FPS u Doomu 3 vec 69.999...
pih... ne vrsi veliku nuzdu, pliz, bre! :dcarnivora ursidae je napisao(la):ako momak proba i proveri videce da sam u pravu.
frivolni covece..nisam ti ja ucenik na casu pa da ti odgovaram na pitanja
vecina(a za neke i znam) od tih programa su spijunske prirode
1. hocu 😉carnivora ursidae je napisao(la):1. hoces reci da pocomail nije to?
2. ova moja verzija me nije odusevila
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari