Šta je novo?

AltecLansing 621

BigBoy

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
675
Bas sam se zagrejao za AltecLansing 621 po ceni od 90e (mislim da je odlicna, ali naravno ima mnogo vas sa drugacijim misljenjem) kad ono nema vise (pixelcomp), a izgleda ni u celom NS. Mozda i gresim?! Interesovala bi me kupovina po ceni od 9x eura i iskljucivo novo sa garancijom 1 godina (cisto da ima , zlu ne trebalo).

Pa gde ima i koliko?!

PS: Ajde da vam vidim jer ovde uvek neke niske cene kad prodajem nesto, ajde onda bar i niske kad kupujem :)

Imas PC centar u NS ne trebalo bi i oni da imaju Altec-ov asortiman

Par stvari ti ne ide na ruku:

- pre mesec-mesec i po je uvezena odredjena kolicina AL-621 zvucnika, i njih vise u veleprodaji nema - mozda samo neki zaostali primerak u nekoj maloprodaji;
- kod zadnje isporuke (u kojoj nije bilo 621 zvucnika), cene su porasle za skoro 10%, tako ces ih tesko naci po ceni po kojoj planiras...

Bas tako, neces ih naci vise nigde u NS. Ja kupih juce zadnji primerak u jednoj veleprodaji u N.Sadu i to po ceni od 83 Eura i mogu ti reci da vrede svaku paru.

Aj Medo nemoj da stajes na muku! :( Ali stvarno ih nema, a ovi drugi modeli mi se ne svidjaju nikako! Nista rekose da ce za nekih 20-ak dana doci nova posiljka pa mi ostaje samo da se nadam da ce stici i 621.

PozdraV i hvala svim na pomoci!

Ima ih u NS. To znam tako sto mi je drug iz Sremske Mitrovice koji sve kupuje u NS pre dva dana doneo gore pomenutr cvucnike za 95E. Javi mi se na private pa cu ti dati njeog broj ili ti meni posalji tvoj pa ce te on nazvati da se dogovorite posto ce za koji dan opet dolaziti do NS da mi uzme maticnu i procesor.

Neo, pricas o Ozimu? Njegovi zvucnici su kupljeni kod Simposona....

Ili ne pricas o njemu....?

Pricam o njemu. A kupuje u NS-u, to znam jer sam isao sa njim po cadnju isporuku. Sledeca je za koji dan. Za sada ima rezervisanih 6 komada.

Zvucnike sam kupio, hvala svima na pomoci. Inace IQ comp. 6000din.

BigBoy je napisao(la):
Zvucnike sam kupio, hvala svima na pomoci. Inace IQ comp. 6000din.

hteo sam da kupim neke zvucnike do 3o-tak evra....razmisljao ja tako i zakljucio da za te pare ne moze da se nadje nesto da vredi....pa rekoh aj kupicu altec 321....i tako dalje razmisljao rekoh sebi ako dajes 55e za 321 dodaj jos 40e i kupi 621....pa sad viddim da si ih ti uzeo i reci ......dali vrede svaku paru?...a usput,ne bi bilo lose da mi neko kaze ako ima u bgd negde da se cuju.....pozdrav

trebalo bi da ih ima u pc centru po 55.2e...a sigurno neko zna gde ima i jeftinije,bilo bi lepo kada bi to podelio sa svima nama ;)

www.infoteam.co.yu
imali su 621 pre nedelju dve ja sam uzeo jedne...
Da li jos imaju ne znam, cena je bila tada 6200din

Nazad
Vrh Dno