Šta je novo?

Altec zvucnici

Max, koristis tudje kupace gace ? :d :mrgreen:

@everybody
Ljudi pustite ovaj tred, ovde je rec o Altecima, i zivo me zanima sta ce biti sa tim famoznim novim modelima kao i kad ce doci stari. Ne zanimaju me vase PCpressovske rasprave...mada one pikanterije o kupacim gacama deluju zanimljivo :beat:

I da se vratimo Altecu. Posle pljuvanja MX5021 koji su bolji, ti ili 621 ???

Sentenced je napisao(la):
I da se vratimo Altecu. Posle pljuvanja MX5021 koji su bolji, ti ili 621 ???

Ili, sta kupiti sada a da je isto ili bolje od pomenutih modela, ako cena nije bitna?

Moj favorit Logitech Z2200, ako cena nije bitna :). Do sada imaju najbolji odnos basa/srednjetonaca/visokotonaca koje sam cuo....ne kazem da je reprodukcija idealna, vec uopste ne mora da se pegla zvuk da bi se bilo sta lepo slusalo. E da, zvuk je izuzetno obojen (ili 'mastan', kako hoces), tako da je za neki rok itd, idealan set. Jedino sto je mala zamerka sto visokotonci nisu savrseno jasni, al bre ovo su kompjuterski zvucnici od plastike i ne treba ocekivati cuda :).

Ima li negde u SCG da se kupi LogitechZ2200, u inostranstvu je oko 110$ ?

Compland/Pyramid, cena 200 € :|

zormanic je napisao(la):
Ima li negde u SCG da se kupi LogitechZ2200, u inostranstvu je oko 110$ ?
Imaju neki na pcbezri što tvrde da ih imaju po oko 180€. Mada je i to mnogo :(
Jednostavno kod nas ne može ništa da se uzme :(

zormanic je napisao(la):
...

Znači uvoze komad po komad...

Mozda ne komad po komad, ali su kolicine sigurno manje od 10 komada...

Ti si Nesho vidim doktorirao nabavku svih dobavljaca.
Ima li nesto za sta ti ne znas da je uvezeno i u kojoj kolicini ? :)

Khm, imas cirka 2 dobavljaca, Mikicu i PCC, Mikica mi je online na ICQ-u a i u komsiluku, a Vlada iz PCC-a mi je na MSN-u :), pa pitas lepo, ljudi lepo i odgovore :).
Za Compland nisam siguran, ali Mikica nikad ne uvozi velike kolicine tako skupih zvucnika, pa zato verujem da ih nema mnogo na lageru.

Pih, razocarao si me, samo dva dobavljaca.... ;)

nesharm je napisao(la):
Za Compland nisam siguran, ali Mikica nikad ne uvozi velike kolicine tako skupih zvucnika, pa zato verujem da ih nema mnogo na lageru.
Čekaj malo, zar nije Compland=Mikica?

nesharm je napisao(la):
...

Mozda ne komad po komad, ali su kolicine sigurno manje od 10 komada...
Pa nek švercuju oružje ili drogu ako oće 100% zaradu.
Ne šalim se ovo je bezobrazno - jeftinije da odem u inostranstvo, kupim i donesem nego kod uvoznika. Mislim da su nerealno visoki, kao i za sve ostalo što ne može lako da se sakrije na granici (memorije ili procesori).

Ovo ce verovatno Mikica procitati, i odgovoriti ti zasto je ta cena, ali apelujem da ne gledate cene u USA, vec samo u Evropi, jer se ne mogu porediti uopste.

nesharm je napisao(la):
...

Vidim sta sam napisao, u cemu je problem?

Napisao si "za Complaned nisam siguran, ali Mikica sigurno....".....kao da su Complend i Mikica dve razlicite stavri....ma nije ni bitno ;)

Zormanic, takav hardware kod nas uglavnom signe DHL-om ili sl i s obzirom na kolicinu koju kupuje (koju moze da proda) Mikica je za njih kupac kakav ti i ja mozemo da postanemo sa nekoliko mailova/telefonskih poziva "tamo negde" i nekoliko (desetina) hiljada evra da kesiramo robu. Druga stvar je sto je Mikica stis'o svi_znamo_sta pa narucio kucista od po 100+ evra ne znajuci kada ce i da li ce u Srbiji imati kupca za to. A m to mora da se naplati. Cene jesu visoke, ali kada bi se otvorila jos neka radnja poput Pyramide bilo bi drugacije...

PJ, :wave;
nemoj samo da me rasplačeš, molim te! Niti me zanima kako stižu, niti me zanimaju količine koje stižu, (ajde, da se pravim da ne znam šta se isplati švercovati).

Imaš li stvarno makar jedan argument da opravdaš 100% zaradu na nečemu OVDE (u scg) ?

Kućišta od 140€ su samo 20-30% skuplja nego napolju i mogu da kažem da su super kvalitetna i dobra (ako mislimo na ista-Chieftech) ? TO VREDI, ne mešaj to jedno sa drugim molim te !

U ovom slucaju procenat zarade na robi je direktno proporcionalan vremenu za koje ona moze da se proda. Sto duze cekas kupca, uzimas vecu zaradu.

Isto sto tebe ne interesuje koliko robe i na koji nacin stize, prodavca ne interesuje da li je to tebi puno da platis ili ne. Ako uveze 5 modela PDA po jedan primerak, nema sanse da ih je tamo negde dobio po tamosnjim veleprodajnim cenama. Mora da plati carinu i porez, troskovi transporta, uracuna zaradu i to mu dodje to. Prilicno skupo. Uzmi ili ostavi. Ili nadji kupce za po 20 komada svakog od tih PDA, pa reci da ja organizujem neki uvoz po boljim cenama :rolleyes:
Cene jesu visoke, ali bolje da nam je dostupno po bilo kakvim cenama, nego da nam je u potpunosti nedostupno.

Kada malo bolje razmislim, potpuno se slazem sa tobom! Idi u EU/SAD i kupuj sta ti treba, ali javi se i meni kada krenes da ti dam spisak i kintu da i meni kupis neke sitnice :)

Upravo tako, dobre cene se dobijaju samo na kolicine od 1000 komada, sto znaci da Mikica ne dobija dobre cene, sto je i sasvim logicno. Na kraju, sto kaze PJ, idite ljudi napolje, pa donosite HW, kome je ovde skupo.

Vrh Dno