Šta je novo?

Altec VS3251E ili Logitech X530?

Sarmica

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2006
Poena
320
Isti cenovni rang,priblizan kvalitet,svidjaju mi se i jedan i drugi komplet na svoj nacin.
Dakle,dvoumim se,sta da kupim od ova dva?
Iskustva...

Ja imam Altec-ov model, VS3151R, i veruj mi svasta su preziveli (ujedno i najvecu zurku kada mi se rodilo dete) tako da mislim da su neunistivi, plus i lepo sviraju. Ne znam koliko ti je ovo vazno ali mislim da uz Altecov model dobijas i daljinski a za Logitech-a nisam siguran. Necu da gresim dusu slusao sam i neke modele logitech-a lepo sviraju, ali moj glas ide za Alteca!

@ Mudri
Mudro zboris,mislim bas si me ubedio.Pretpostavljam da to kazes zato sto u potpisu imas slabog Alteca,pa si se u iste razocarao,ne valja ti ta logika.
Nego Altecov model sam cuo u PCCentru i trenutno prevazem prema njemu,
bilo bi lepo da cujem iskustva sa Logitechom X530.
@ Ypisilon
Znam za daljinac i nije to los dodatak zvucnicima,ali ako si video kako izgledaju X530,
znas da su atraktivniji.
Ne znam jos uvek se dvoumim,a treba sutra da kupim.

@ Mudri
Mudro zboris,mislim bas si me ubedio.Pretpostavljam da to kazes zato sto u potpisu imas slabog Alteca,pa si se u iste razocarao,ne valja ti ta logika.

Moj Altec je jaci i kvalitetniji od oba sistema o kojima mi ovde pricamo. :D

Poslednja izmena:
Neces se verovatno pokajati sta god da uzmes. Ja kad sam kupovao zvucnike isao sam od radnje do radnje i slusao razno razne zvucnike. U to vreme je bio u prodaji neki Jazz ne mogu da se setim tacno koji model koji je po mom misljenju svirao bolje od mog Altec-a! Ali posto ja zvucnike prvenstveno koristim za gledanje filmova onda je daljinac presudio da uzmem Altec-a. Jer kad se zavalis u dvosed i pustis film smaranje je da stalno ustajes da pojacavas i smanjujes. Ako ako Mudri kaze da bolje zvuci Logitech (a nemas ovakve lenje navike kao ja :) ) uzmi Logtech-a ako razmisljas kao ja onda uzmi Altec-a! Nadam se da sam ti bio od nekakve pomoci! ;)

Da ne otvaram novu temu jer me muci ista dilema VS3251E ili x540. Doduse vidim da su preporuke podijeljene i da su sistemi dosta slicni tako da ocigledno nece biti greska da se uzme bilo koji od ta dva.
Ali zanima me sledece zna li neko gdje se ovi zvucnici mogu poslusati nisam godinama uzimao racunarske zvucnike pa nemam predstavu u kojoj od radnji bi se bez nekih peripetija moglo dogovoriti da se pusti neki od sistema. Jos bolje bi bilo ako bi neko znao koje radnje inace drze veci broj zvucnika izlozeno da ne maltretiram ljude da raspakuju i zezaju se sa tim?

Vrh Dno