Šta je novo?

Altec Lansing VS4621 ili Microlab FC530

m_fcrs

Cenjen
Učlanjen(a)
28.06.2010
Poena
180
Dvoumim se izmedju ova 2 modela, pa bi neka preporuka pomogla.
Korisitio bi ih uglavnom za slusanje muzike sa kompa.
Neka iskustva sa gorepomenutim zvucnicima?

FC330 je mene šokirao kad sam ga priključio, a 530 može samo bolji da bude. Ja, iskreno, nisam verovao da nešto za te pare može tako dobro da svir - a imam već vrlo dobro pozitivno iskustvo sa Microlab.

zale se ljudi na aktuelnu seriju FC530, sacekaj malo uskoro ce novi uvoz...

Imao sam Microlab FC530 kuci i nekih 2-3 nedelje posle kupovine poceo je da krci desni zvucnik, naravno reklamirao sam ih, vratio iz servisa, i opet posle 2-3 nedelje sam imao slican problem, samo ovog puta sa vuferom, poceo je da proizvodi neke jako cudne zvuke i nikako nisam mogao vise da ih gledam, bacio ih na limun*o za neke mizerne pare...Da napomenem da nikada nisam pojacavao zvucnike, bili su u procesu usviravanja i eto kako sam ja prosao..Posle toga sam uzeo Altec Lansing VS4621 i stvarno sam se odusevio kako sviraju! Nikakvih problema nemam sa njima, eno ih kod sestre u sobi, rade kao prvog dana, a ja sam uzeo sebi Hi-Fi :)

Već par meseci u stanu imam Microlab FC530 - moj rođeni buraz ih je kupio priključio na njih komp i xbox 360 (imaju dva stereo ulaza) i rade SAVRŠENO! Ja nisam verovao da za te pare može da se dobije tako kvalitetan zvuk. Jedina mana je što moraju da se pojačaju svaki put prilikom uključivanja inače za 2.1 sistem su odlični za te pare....

Nazad
Vrh Dno