Šta je novo?

Altec Lansing Vs2421e ????

jonesba

Slavan
Učlanjen(a)
01.01.2007
Poena
320
Dakle zanima me sve o ovom modelu ako ga je neko bolje cuo video i tako dalje...Na netu ne nadjoh ni jedan review....Izasao je pre 3-4 meseca....On mi je alternativa i lepsi mi je od ATP3

Prilozi

• VS2421.jpg
    VS2421.jpg
    8 KB · Pregleda: 106
Oslusni ih da li se cuje sum na prazno ili brundanje sub-a. Ako to nije slucaj, pazari..:,,:

uprkos tome što ih bije glas da imaju kvalitetnan zvuk, čini mi se da se ljudi u zadnje vreme žale na kvalitet altec zvučnika - najčešće brum i šum pri praznom hodu. jesu i oni to počeli da fušare, tj stapaju li se sa ostatkom kineske populacije? :d

:wave:

uprkos tome što ih bije glas da imaju kvalitetnan zvuk, čini mi se da se ljudi u zadnje vreme žale na kvalitet altec zvučnika - najčešće brum i šum pri praznom hodu. jesu i oni to počeli da fušare, tj stapaju li se sa ostatkom kineske populacije? :d

Upravo tako..

iskreno mi je više muka kad na pitanje šta da kupim u klasi do toliko i toliko E prva trojica skaču sa odgovorima tipa:
Altec!!!
Ma Altec je zakon!
Znaš ko je ozvučio Sidnejsku operu?
i slično...

suočite se sa činjenicom - danas sve progutaše kinezi, pa i njih. Možda su nekad bili dobri, ali sad su samo prosek, a po pričama koje sam čitao - dešavalo se kupiš njihove 2.1 zvučnike od 150+ evra i čuješ brum, šuštanje kad rade na prazno - ja za te pare tražim perfekciju od kompjuterskih zvučnika! Ili ona serija ATP3 zvučnika koji su imali MONO!!! zvuk - bila je tema o ovome baš na benchu.

žao mi je, ja Altec u buduće zaobilazim. dobro ti je twister rekao - ponesi muziku, načulji uši i traži šta ti se sviđa i ne gledaj ko je potpisao zvučnike...

Od Alteca jedino sto stvarno trenutno valja je VS4121 (stvarno ima odlican zvuk za ~60 eura). Treba malo gledati i na Microlab, imaju solidne zvucnike u tom cenovnom rangu! Ja sam imao neke m222 (platio ih 2500) ubio sam se maltretirajuci ih.Za te pare zvuk je odlican, bass ubija!

Poslusao sam ih i kad sam cuo posle toga Z-3 drage volje sam odresio kesu....Jednostavno Z-3 je visa klasa i lepo su mi govorili na forumu....koliko para toliko muzike...
A da bilo je suma na Altecu...

Nisi ni prvi ni zadnji koji se zali na Altec. Ne mogu da verujem da su ove zadnje serije zvucnika tako jadno uradjene. MX5021 ljudi bukvalno ne mogu da nadju ispravan model prilikom kupovine (te ne radi daljinac, zicni preskace prilikom pojacavanja, veliki shum izlazi iz satelita pri niskom volumeni...uzas!):mad:
Ja sam pre ~2 meseca uzeo VS4121 mladjem burazeru za rodjendan. Prilikom testiranja nisam primetio nikakve shumove i nepravilnosti u radu. Njega sam otisao da poslusam na osnovu preporuke od ljudi koji su culi taj model. Lepo radi za novac koji kosta. Z-3 sam slusao, i ja sam ga jurio neko vreme...Odlican sistem!

Da l' neko zna da mi kaže kako da uključim mic na daljincu ? Hvala unapred..

Nazad
Vrh Dno