Šta je novo?

Altec Lansing fx6021 ili mx5021

Lignjoslav

Slavan
Učlanjen(a)
05.06.2007
Poena
301
Već više od godinu dana sam koristio Jazz JY3002 i to je trebalo da bude privremeno rešenje, a sada mi je potrebnije nešto ozbiljnije i isključivo 2.1 sistem. Interesuje me vaše mišljenje (ako ih neko ima) kakvi su, da li imaju neke mane i za koji od ova dva modela da se odlučim.

p.s.Mnogo više mi se sviđa MX5021

Ja imam mx5021 i prezadovoljan sam,cepaju kao ludi imaju snage imaju lep i mocan zvuk.Probleme nisam nikakve imao lepo sve radi...fx6021 nisam cuo ali kontam nekako da su mx5021 bolji jer imaju u satelitima dva velika srednjotonca za razliku od gomile maleckih u 6021..

verovatno je kasno ovo sto pisem.. i uzgred se ponavljam:

ponesi lepo muziku/materijal koji ces slusati na tim zvucnicima u radnju pa uporedi.

moj izbor je fx serija, imam ih i stvarno su mnogo dobri;> procenio strucnjak za ziku ;)

Ja imam MX5021...i stvarno su dobrii...normalno za te pare koliko kostaju...da imas vise para nebi ni razmisljao o aktivnim zvucnicima za komp...
Inace imao sam prilike da cujem model FX6021 i mogu da ti kazem da imaju bolji zvuk od MX5021...nekako je cistiji...otvoreniji...nije doliko zagusen kao kod MX5021...samo sto su po meni extra ruzni...ove sam montorao na zid iza kompa...i stvarno i izgledaju dobro i zvuce sasvim dobro.

Nazad
Vrh Dno