Šta je novo?

Altec Lansing FX5051E Sustanje

Nekron

Slavan
Učlanjen(a)
14.02.2006
Poena
345
Moja oprema  
CPU & Cooler
Noctua D15 Chromax
Matična ploča
GA Z790 PRO X WiFi 7
RAM
32gb DDR5 Kingston 6000mhz CL30
GPU
Intel i9 14900ks
Storage
Samsung 990 Pro 1tb & 980 pro 2tb
Zvuk
Creative Sound Blaster Z
PSU
FSP Platinum 1000w
Kućište
Fractal Design Torrent Solid
Monitor
LG27GN850 144hz & Asus VG291 144hz
Miš & tastatura
Logitech G Pro wireless Razer BlackWidow v2
Laptop
Lenovo X1 Carbon gen8
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 pro
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kuoio sam nedavno Altec LAnsing FX5051E, odma sam primetio da zvucnici suste kada se ne cuje nista iz njih. Probao sam da samanjim zvuk softverski, i idalje se cuje, onda sam njih preko potenciometra smanjio i dalje se cuje.
Mene sada zanima da li je ovo normalno? sobzirom da imam dosta el. opreme u sobi, ili je ovo ipak defekt podlozan garanciji?

na zalost, jeste normalno. nema pomoci ni reklamacije

Pa dobro barem znam da su ispravni, da li postoji neka mogucnost da se otklone te naponeske intereferencije ili smanje???

Imam/o isti problem....
S vremenom rada se smanjuje to "zujanje" ili "brundanje" ali ostaje uvek....
Mene to i nije toliko plasilo koliko kad odvrnem do daske i ukljucim zvucnike "na prazno" a ono SUM !
Bas sam bio nezadovoljan kupovinom, medjutim kako ko dodje nista ne primete, pa sam se malo smirio i mnogo sam im zahvalan kad mi dodje merak za neku pesmu da ih odvrnem do 75-90% jacine !
E, onda samo uzivam ....

PS.Ne znam da l i susedi ...
'
;-)

Imao sam Altec zvucnike sa istim problemom i prodao sam ih. Od tada ako nekom preporucujem zvucnike za kupovinu vrlo sam oprezan sa tim Altecom. Generalno pravilo za kupovinu zvucnika:zaboravite marku, naculjite usi i cim primetite da nesto nije po vasem ukusu produzite dalje :smoke:.

Nazad
Vrh Dno