Šta je novo?

Altec Lansing ATP3 šema

nobody

Čuven
Učlanjen(a)
10.06.2002
Poena
619
Narandžasti konektor na SW ima prekid. Od 8 žica u kablu 2 su "normalne" a 6 se sastoje od samo jedne licne i svilene izolacije. Ne mogu da utvrdim koja žica na koji pin ide i stoje mi zvučnici rastureni :(. Otvorio sam SW i satelit ali ni to mi ne pomaže u utvrđivanju rasporeda žica. Ima li neko šemu tj. pinout na SW + satelitu ili neispravne ATP3 zvučnike pa da se nešto dogovorimo?

Ja imam neispravne AL ATP3 kojima je otisla stamapana ploca na desnom satelitu. Ostalo je u savrsenom stanju - dakle, kao novo i vrlo malo i umereno korisceno.

Nudiš na poklon ili prodaješ? Šta tačno znači "otišla štampana ploča na desnom satelitu"?

I ja sam imao problem sa konektorom, Bio je negde prekid pa sam secnuo malo kabla i kad sam video koliko zica ima bilo mi je muka. Uspeo sam da zalemim svaku na svoje mesto direktno na ploci koja je u vuferu. Pa ako dobijes te na poklon javi se da se dogovorimo oko seme. ;)

Ta ˝štampana ploča na desnom satelitu˝ su samo potenciometri, sve ostalo je na wooferu. samo prati boje na žici i zameni sve.

Vrh Dno