Šta je novo?

Altec Lansing 621?Kakovi su?

bojanakov

Čuven
Učlanjen(a)
28.09.2002
Poena
619
Zanima me vase misljenje o doticnim zvucnicima,cena,kao i to gde ih ima na prodaju?
Imam 321,ali nisam bas zadovoljan,pa me zanima i koliko su 621 kvalitetniji i jaci od 321...?

Zna li neko ima li negde u SCG da se nabave Altec Lansing zvucnici posto vidim da je pc centar otkazao...?

O 621 zvučnisima mogu da kažem samo reči pohvale (ja ih imam u kombinaciji sa Live-om), ali mislim da ćeš ih teško naći po našim prodavnicama :(

Ja takođe imam 621 sa live-om i ne da sam zadovoljan nego prezadovoljan. Kupio sam ih na preporuku i na nevidjeno. Nisam ocekivao ovakvu snagu i kristalno jasan zvuk. Svaka preporuka.

PS: Ja sam 621 jedva nasao pre 2 meseca!

A gde ste ih vas dvoica nabavili?(mislim na 621)
Pozdrav!

621 se nažalost više ne proizvode, tako da ako negde naletite na njih obavezno uzimajte (ili javite meni :)), jer kad se zalihe istroše (što se kod nas verovatno već desilo :() moći će da se nađu samo polovni :zid: :cuss:

Steta, ovo je i mene zanimalo nista valjda je 641 uvek opcija ili je i on povucen?

Mare je napisao(la):
Steta, ovo je i mene zanimalo nista valjda je 641 uvek opcija ili je i on povucen?
Mislim da su i oni povučeni, mada bi, obzirom na cenu, trebalo da mogu da se još uvek nađu. PCC ih još drži u cenovniku (za oko 230€)
Inače uskoro treba da se pojavi zamena za 621: MX-5021 ali na sajtu još nema karakteristika (samo slika).

Zanimljivo je da u pdf-u za 641 stoji
da su sateliti 8 oma , ali da su full-range za razliku od 621 kod kojih su sateliti 4-omski i rade iznad 100Hz sto je bolja varijanta od full-range-a.
Dalje 641 ima slabija pojacala za satelite,
i na kraju 641 je bio svojevremeno u rubrici PC GAMING, dok je 621 bio u rubrici PC-MUSIC...

Koja je u stvari bila zadnja cena za 621?

pantaNS je napisao(la):
Zanimljivo je da u pdf-u za 641 stoji
da su sateliti 8 oma , ali da su full-range za razliku od 621 kod kojih su sateliti 4-omski i rade iznad 100Hz sto je bolja varijanta od full-range-a.
Dalje 641 ima slabija pojacala za satelite,
i na kraju 641 je bio svojevremeno u rubrici PC GAMING, dok je 621 bio u rubrici PC-MUSIC...

Zasto su 4-omski sateliti koji rade iznad 100Hz bolja varijanta od full-range-a ??

jddipqd je napisao(la):

Ih bre nije skupo (bilo) pre bi njih uzeo nego neki 5.1 za iste pare... i znaci nema sanse da se vise nabave.... :|

hmmm 621....ja sam ih cekao......pa otprilike pola godine i jace da stignu u pcc.lik me je zvao istog sekunda kad su usli na vrata,odma sam doleteo,maznuo ih za 90-ak evra i sta da ti kazem-evo bas sad ih slusam i prosto se pitam da li je moguce da su tako dobri? :)
prezadovoljan.a tek sto se ortaci prime kad grunem pocetak rammstein-feueur frei na najjace!kao da grune bomba usred sobe....:)

621 ti je kao stari ADA model(isto od alteca),ne secam se koja im bese oznaka 808..tako nekako.E pa samo da znas da sam cuo da se te stare ADA-e prodaju sada po vecoj ceni nego sto su kupljene!naravno,odavno se ne proizvode....svi kazu da je to zvuk za pamcenje,mnogo bolji i od 621

Joj da ADA serija 890 valjda je bio 4.1... pa pazi zvuk za pamcenje... verovatno su ispod HI-FI (pa makar i vrlo jeftinog ali pravog), ali bi meni zavrsli posao, jer ja HI-FI planiram da kupim od kada sam imamo oko 12 god (a proslo je dosta od tad), pa nista... i sve mi se cini da necu skoro a ipak bi uzeo nesto sto bar lici...

ma naravno,hi-fi je druga prica...mora da se notax jedva uzdrzao da ne iskomentarise!!! ;)

PINHEAD je napisao(la):
ma naravno,hi-fi je druga prica...mora da se notax jedva uzdrzao da ne iskomentarise!!! ;)

Radim na sebi, tako da sada uglavnom ne komentarisem. :mrgreen:
Mada, post gore je pokusaj pokretanja polemike o zvucnim jedinicama koje se ugradjuju u sisteme. O:)

Notax, podseti me na onu reklamu "Sada sam pametnija..." :D

Alteca 621 sam ja juche uzeo u PCCentru, stavio sam topic u D. Trzishte ali je izgleda obrisan.. mora da sam previshe iskomercijalizovao svoju kupovinu... ako nekog ovo josh uvek interesuje neka proba tamo...

Neshto su mi ruzni ovi novi 5021 ???
A cena im je mnooooogo ruzna !!!!
199$ !!!

Evo ja sam danas pazario 621 u PC centru po ceni od 6.680 din, lik u prodavnici mi kaze da su poslednji. Ukratko da kazem da su zvucnici boli glava, prijatno sam se iznenadio jer nisam imao priliku da ih cujem pre kupovine i oslonio sam se na pricu ljudi sa foruma koji imaju 621. Hvala im ;) . Ako ih negde jos nadjes uzimaj bez problema, jer im je zvuk mnogo jak, a i kvalitetno su uradjeni sto se estetike tice.

poz

Pomalo nervira to sto su ti iz te firme verovatno prateci nase intresovanje ovde digli cenu za 15e u odnosu na proslu isporuku...

e da u kojoj prod?

Pc centar u Zemunu, na Trgu pobede.

poz

Vrh Dno