Šta je novo?

Altec lansing 3151r

RUS

Čuven
Učlanjen(a)
18.01.2001
Poena
619
Da li je neko imao prilike da čuje ove zvučnike?
Najavljeni su kao naslednici 251 modela kome su neki jedino zamerali da nije dovoljno jak. Pošto je 3151‚ po specifikaciji slabiji interesuje me po vašem iskustvu da li je njihova jačina dovoljna za sobu 3,2 X 2,8 X 2,8 m (D;Š;V)?

U toj cenovnoj klasi (u obzir ulaze i 20-30€ skuplji) da li bi ste izabrali neki drugi model?

Pozdrav

Pa razmisli o AL5100. Iako je o njima vec dosta rečeno (uglavnom pozitivno), mogu samo da i ja pridodam svoje pozitivno mišljenje. Bukvalno sam ih kupio pre par dana, a u odnosu na prethodni uvoz, nesto je niza cena.

Ja ih imam, 3151r, i stvarno sam zadovoljan.Precizni su tako da ako je losiji kvalitet zvuka odmah se primeti a snage imaju dovoljno sto znaci ako odvrnes preko pola mnogo je glasno. Po meni za PC zvucnike odlicni. U filmovima i igrama stvarno novi dozivljaj. Mana: cuje se sustanje u potpunoj tisini jer struja radi na 60 HZ kao i sabvufer, tako bar kazu ovi iz Alteca.
Poz

mayo je napisao(la):
Pa razmisli o AL5100. Iako je o njima vec dosta rečeno (uglavnom pozitivno), mogu samo da i ja pridodam svoje pozitivno mišljenje. Bukvalno sam ih kupio pre par dana, a u odnosu na prethodni uvoz, nesto je niza cena.

Da li 5100 ima daljinski?
Koja je cena za 5100 ako nije tajna? Gde mogu da se pazare i eventualno čuju?

Pozdrav

tvister je napisao(la):
...
Mana: cuje se sustanje u potpunoj tisini jer struja radi na 60 HZ kao i sabvufer, tako bar kazu ovi iz Alteca.
Poz

Koliko to šuštanje stvarno smeta i da li se šuštanje može izbeći smanjivanjem jačine na sub-u?

Pozdrav

Sacekajte jos koji dan, bice dosta ozbiljnih testova slicnih zvucnika na nasem sajtu!

RUS je napisao(la):
Da li 5100 ima daljinski?
Koja je cena za 5100 ako nije tajna? Gde mogu da se pazare i eventualno čuju?

Pozdrav

Cena zavisi od dilera, ali generalno bi trebala da bude oko 110. Imaju daljinski (žičani).
Za slušanje stvarno nemam ideju gde, ali računam da bi svaka prodavnica koja drži do sebe tu molbu morala da ti usliši.

Shustanje se ne cuje dok ide ide muzika naravno vec u potpunoj tisini bez pustene muzike. Samo da dodam da to nema veze sa zvucnom jer se cuje i kad se istekaju iz iste.
Poz

Vrh Dno