Šta je novo?

Altec Lansing 2100 ili ATP-3

Ova verzija ATP-a koju ja imam uopste nema problema sa srednjim tonovima. :)
Salu na stranu, srednjetonac koji je okrenut na dole, daje malo priguseniji zvuk, ali se zvuk rasprostire oko satelita dajuci malo veci efekat surround zvuka. Vazno je samo da su postavljeni na drvenoj povrsini. Meni se to recimo svidja. Tako da je subjektivno reci da imaju nedostatak srednjih tonova. A i brate, za 50e dobro je da nemaju jos koji nedostatak.

cika Kure je napisao(la):
Ne zna zasto se svi lozite na taj ATP3, slusam ga svaki dan ima ga cimer i stvarno ima ekstra bas , ali su SREDNJI tonovi (oni koji su bitni za razumljivost) dosta kilavi. Ako vam je bitno da vam puca bas i da ceo komsiluk zna kada slusate muziku onda je dobar, ali ako zelis da uzivas u kvalitetnom zvuku, onda ovo i nije najbolje resenje.

Koliko znam Altec 2100 uopšte nemaju srednjetonac, za razliku od ATP3. I još nešto, koju zvučnu ima tvoj cimer, i gde stoje sateliti? Ja sam imao ATP3 u kombinaciji sa Live!5.1 i nisam se žalio na nedostatak srednjh tonova.

@Cika kure:

ako slusa sa integrisane zvucne karte nije ni cudo...

@RUS

e a da ih cujes jos sa kx drajverima i ukljucenim na rear izlaz na live-u...milina... (jos sam ja vezao jedan dodatni JBL 12" sub-woofer od 250W :d )

ammm

gx-x je napisao(la):
bila je neka spika da su poslednje ture ATP3 bile MONO !!! To mi je rekao vlasnike jedne prodavnice racunara i opreme, rekao je da je dobio desetak ATP3 i da su svi bili MONO ?!

Cisto kazem, mozda vredi proveriti pre kupovine...
Da ne startujem novu temu .. Uzo sam pre nekih 2 nedelje atp3 i sve radi ok al mi sumnjivo ne cujem dobro stereo?!?!? Npr u igri roknem granatu u levi ugao i ne cuje se kad grune a kad bacim u desni cuje se hmmmm
Znaci ovo mi lici da je mono tj jedan izlaz na oba zvucnika?? LOL

aj proveri nekako da li je do igre ili do zvucnika. idi start/run pa kucaj dxdiag pa idi na sound jezicak pa idi test sound ili tako nesto, on ce vrteti levo desno u nekim testovima pa vidi da li radi ili ne.

Mislim da je sve ok .. nesto su mi se s`bugovali kx driveri ili slicno al sad je sve ok.
hvala

Nazad
Vrh Dno