Pobesnelo_pile
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.11.2007
- Poena
- 320
Imam ove zvucnike vec dobrih 5 godina i da kucnem u drvo i dalje rade kao prvi dan..medjutim, to i jeste jedan deo problema. Ne znam za ostale zvucnike ovog proizvodjaca ali ovi moji od prvog dana bas mnogo brundaju. Nisam neki poznavalac akustike i zvuka ali cu pokusati da sto slikovitije opisem ono sto se desava. Naime bass i uopste niski tonovi nisu precizni i definisani nego se cuje dosta odzvanjanja i brundanja..nekad imam utisak srednji tonovi umesto na srednjetonce odu na bass i da se zbog toga i desava sve ovo..
Na neki forumima sam davno video da ljudi spominju frequency cutoff, sta je to i da li mi moze pomoci da sredim ovaj problem. Inace, zvucna je integrisana na p45 chipsetu..ali je problem postojao i na SB Live i na prethodnoj integrisanoj. Znaci da je do zvucnika. Postoji li nacin da se to sredi softverski? Neki DSP za winamp ili sta li vec?
Na neki forumima sam davno video da ljudi spominju frequency cutoff, sta je to i da li mi moze pomoci da sredim ovaj problem. Inace, zvucna je integrisana na p45 chipsetu..ali je problem postojao i na SB Live i na prethodnoj integrisanoj. Znaci da je do zvucnika. Postoji li nacin da se to sredi softverski? Neki DSP za winamp ili sta li vec?