Šta je novo?

Altdvb??

• Začetnik teme Začetnik teme bakee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bakee

Čuven
Učlanjen(a)
11.11.2002
Poena
609
Imam problem sa Altdvb-om . Imam instaliran Progdvb koji radi perfektno .
Uzeo sam od drugara i instal verziju i onu koju on ima na hardu , i kod obe verzije mi posle pokretanja programa ispisuje neku gresku da mu fali neki SS2_graph ili tako nesto ?
Ima li neko resenje za to ?

Thanks

bakee je napisao(la):
Imam problem sa Altdvb-om . Imam instaliran Progdvb koji radi perfektno .
Uzeo sam od drugara i instal verziju i onu koju on ima na hardu , i kod obe verzije mi posle pokretanja programa ispisuje neku gresku da mu fali neki SS2_graph ili tako nesto ?
Ima li neko resenje za to ?

Thanks

Otidji na www.elitesecurity.org , registruj se i izaberi "PC DVB Kartice", tu ce ti se sve samo kasti 😉
Inace, altdvb je totalno passe program. Preporucujem ti da koristis ili Mytheater, ili dvbdream (besplatan) koji rade perfektno....

Pa sam si rekao da ti progdvb radi perfektno pa nevidim razloga za altdvb. Jedno vreme je bilo programa koji su se lakše otvarali sa ovim ili onim programom, ali to sada nije slučaj pa nevidim razog za menjanje progdvba.

Hmmm nisam puno cackao AltDVB posto mi ProgDVB radi posao, ali ovo sto se tebi desava upucuje na problem graph fajla, tj. da ti nisu dobro podeseni.
Klikni na Device sa leve strane i pojavice ti se meni SkyStar Properties, pogledaj tab Direct Show tu se nalaze podesavanja u vezi sa tim. Kod mene stoji izabran SS2_BasicGraph.GRF i sa njime radi.
Nazalost nista detaljnije od ovog ti ne mogu reci. 🙁

Problem je resen sem u root-u altdvba ima jos jednom register.... u Devices folderu i posle pokretanja njega sve radi odlicno !

Nazad
Vrh Dno