Šta je novo?

Alone in the Dark Illumination

Zanimljivo. Alone od pre 10tak godina u stilu RE mi je bio fanstastican. Karnby bese protagonista.
Moguce je da bude dobar Illumination.

Kakav god da bude, odigrace se, naravno 🙂.
I predhodni deo je bio OK. Mada samo da je imao malo bolje odradjen inventory system, igra bi bila mnogo prijatnija za igranje.

Uh uh, Da Edward Carnby, kako brutalna igra to beše...

Ladno procitah Alone in the Dark "Illuminati" :d

Ne znam šta je vama ovde, ali moram da primetim i dodam jednu stvar... Predhodni deo je bio katastrofalno loš, te se zbilja nadam da će ovaj biti nešto bolji. Kažem namerno nešto bolji, jer vidim da i iza ovog dela stoji Atari takođe i to me nimalo ne raduje.

Nemam šta zbilja više da dodam, osim što bih mogao da zakačim ovaj simpatični review koji govori o svim manama predhodnog dela. Noah je to odradio neviđeno šarmantno pa kontam da je zaslužio da mu review bude okačen još jednom ovde i to sve zajedno sa jednim od mnogih njegovih komentara.

Like the car hit the curb, bounce a little bit… bumper falls off, hood fly’s off, doors fly off… the damage is ridiculous!

Toliko ,)

[youtube]ob5rIV0ZRvo[/youtube]

Poslednja izmena:
Verovatno ljudi misle na igru iz ps1-ps2 ere The new nightmare sa Carnby-em i Aline a ne na ovaj greh iz videa. Mozda gresim...

Poslednja izmena:
Fino, fino, biće RE4 fazon.🙂

A joj, negativci se rasprskavaju kao kineska pirotehnika :d

Smesno, ovo ne znam kome moze biti strasno, deci od 7 godina? 😀

Sto mene neko ne zaposli da radim kao idejni tvorac na nekom uber horror projektu ? Ja kad bih im odradio koncepte, to ljudi ne bi od straha piskili, vec bi krv pisali i dobijali tikove kao od sale 😀
Takvih igara nema, niti ce biti. Tehnologija je tu, programeri i art dizajneri su tu, samo nema nikoga da stisne mooda i producira jedan takav naslov za kojim vapi gejmerska old school populacija.

Sto mene neko ne zaposli da radim kao idejni tvorac na nekom uber horror projektu ? Ja kad bih im odradio koncepte, to ljudi ne bi od straha piskili, vec bi krv pisali i dobijali tikove kao od sale 😀
Takvih igara nema, niti ce biti. Tehnologija je tu, programeri i art dizajneri su tu, samo nema nikoga da stisne mooda i producira jedan takav naslov za kojim vapi gejmerska old school populacija.
Probaj da napraviš sam ;-)

Ovo toliko uzasno deluje da mi dodje da placem...

Leave this fucking series alone in the dark.

Ze9y41.jpg

Pogledao sam gameplay na YT.
Horor.

Nazad
Vrh Dno