Šta je novo?

Alone in the dark 5....

Ja sam igrao igru i meni se ne svidja, a kontrole su uzas jedan. Ginuo sam 20 puta kad sam trebao da se penjem po onom zidu kad se zapali hotel. Neznam, ali ja nisam odusevljen sa igrom. Nisam je cak ni odigrao, stigao sam do garaze i vise nisam mogao. BTW, mozda sam ja ostareo....:)

P.S. Ali sam odigrao Silent Hill Origins :smoke:

Ja sam igrao igru i meni se ne svidja, a kontrole su uzas jedan. Ginuo sam 20 puta kad sam trebao da se penjem po onom zidu kad se zapali hotel. Neznam, ali ja nisam odusevljen sa igrom. Nisam je cak ni odigrao, stigao sam do garaze i vise nisam mogao. BTW, mozda sam ja ostareo....:)

P.S. Ali sam odigrao Silent Hill Origins :smoke:

Znas kako, to je neki pocetak igre gde se ti bukvalno navikavas na kontrole i okruzenje. Tako sam i ja mislio na pocetku, cak sam preskakao neke scene jer su me smarale ali prava igra pocinje tek kada se dodje u park.

Kontrole jesu malo zeznute, pogotovo kamera iz ledja(koju ni ne koristim, osim u situacijama kada se borim sa nekom karakondzulom). Dok na primer first-person view je odlican i sa njim moze opusteno da se igra.

Tako tako, pravdaj investiciju :d (super ako ti se zaista svidja toliko koliko pricas)

Reci mi, jer su i review-eri koji su igri dali ~60-tak poena isto isfrustrirani sto nema zakrpe ? ;)

Tako tako, pravdaj investiciju :d (super ako ti se zaista svidja toliko koliko pricas)

Reci mi, jer su i review-eri koji su igri dali ~60-tak poena isto isfrustrirani sto nema zakrpe ? ;)

Hehe, ma ne pravdam investiciju, jer nisam cak ni dao pare, nego sam dobio. :)
Igra je dobra zaista, pogotovo kada se malo uneses u pricu i povalis neke fore.

Kazem, najveca mana su kontrole iz TPS pogleda, dok FPS radi odlicno jer se igra misem.

Ne mogu da verujem da jos uvek nema leka :mad:

Kad vec do sada nije izasao, tesko da ce ga biti.
Sto se mene tice ocekujem sledece:
- Prince of Persia 4
- Dracula3 (dragon's path)
- HL2 episode 3
- Clear Sky
- Project Ferrari.

Valjda ce se pojaviti do kraja tekuce godine?

Jos nista...

Da, radi. Igrao sam nekih 20-tak minuta i potpuno su mi nejasne primedbe onih koji su igrali na xbox-u. Kontrole su najnormalnije moguće iz prvog lica, kamera takođe. Ko zna kakva je tamo verzija izašla.:smash:

ljudi, jel istina da se to moze igrati, nije neki fake?!

Da lek je uredu samo nemam zvuk. Mislim, u pocetku imam muziku ali cim krenem da igram zvuk samo nestane :D

Poslednja izmena:
Darkcoder je izgleda nama ostavio da ukazemo na eventualne bugove:D. A kako inace sljaka vama sto ste pokrenuli?

Poslednja izmena:
Neverovatno, ipak su pre izlecili AItD5 nego sidu! :d

Kazu da se sprema patch, barem sam video najavu za box da se sprema, bolji inv, kamera i control-e. Taman da sacekam do tad, pa da odigram.

I kakve su kontrole u PC verziji? Jel se to stvarno sprema patch za igru?

Kod Sikilija je uvek neki problem? ;)

Da, radi. Igrao sam nekih 20-tak minuta i potpuno su mi nejasne primedbe onih koji su igrali na xbox-u. Kontrole su najnormalnije moguće iz prvog lica, kamera takođe. Ko zna kakva je tamo verzija izašla.:smash:

Ko se bunio na Xboxu, pa ja sve vreme hvalim igru, a i presao sam je u rekordnom roku (inače sve igram jako dugo). grafika je opet bolja u xbox360 verziji. malo mi je falilo u amsterdamu da kupim PS3 za 340 evra (full, 2 kontrolera itd), ali sam se onda setio da nema razloga za to - zbog MGS4 i Uncharteda je glupo bacati tolike pare.

ja imam zvuk u igri, ali ne mogu složiti detalje ni rezoluciju jer kad odaberem Display u Meni-u igra se sruši.
Ima kakvo rješenje za to

Ko se bunio na Xboxu
Ja.
pa ja sve vreme hvalim igru
Igra je dosadna, potpis za Goransteinov post.
a i presao sam je u rekordnom roku (inače sve igram jako dugo)
Zato što je na XB360 sadržaj otvoren po epizodama (ne znam kako je u PC verziji), pa se može direktno skočiti na kraj :D
malo mi je falilo u amsterdamu da kupim PS3 za 340 evra (full, 2 kontrolera itd), ali sam se onda setio da nema razloga za to - zbog MGS4 i Uncharteda je glupo bacati tolike pare.
Što je vrlo relevantno za topik o Alone in the Dark serijalu. Inače, pre par dana si tvrdio da je Heavy Rain prva igra zbog koje bi kupio PS3, pa Killzone, pa GT5p pre toga, možda i Little Big Planet i ko zna šta još...jesi li probao nekada da to sve sabereš, pa vidiš koliko ih ima, dolazećih i izašlih?
Budi lepo pošten, reci da ne želiš da kupuješ dok nema piraterije i gotovo...

Vrh Dno