borab
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 860
To nije problemali leka trenutno nigde nema.
Jes ti ziv? Nemo da bojkotujes najbolji domaci forum.
To nije problemali leka trenutno nigde nema.
kako mislis "to nije problem" ? :trust: to PROBLEMCINA , a ne problem...
1. nema razloga da radi samo na Visti osim ukoliko m$ nije naterao developere namerno da to urade, sto je PROBLEM raznoraznih priroda
2. Koristim XP kao i dosta ljudi, nije kao da koristim win98...
Valjda ce moci da se potera pod XP nekako u suprotnom sam dzaba kupovao igru :wall:
Prvi utisak RE4 + vizuelno.
ja upravo dobih potrebne informacijeThe controls are unwieldy and awful
tako je bilo i sa bioshokom...dobre 3 nedelje je proslo...a ova igra, po mom misljenju, nije ni do kolena doticnom, osim ako se ne pita atari i njihova "bad review" politika.
Nije, nego me niko nije slušao kad sam rekao da ulaganje od 300-400 evra u Xbox "može da se isplati". Ne stižem da odigram igre koliko ih dobrih ima, sve radi bez problema, samo je pitanje šta volite da igrate... Evo sad Bad Company prelazim, razbija koliko je dobra igra!
Znaci ne mogu da verujem da jos uvek nema leka!A bolest teska 7.26gb!
Izgleda da je lek stigao u poznatoj prodavnici. Nisam ga jos uzeo, trenutno vozim GRID.
Ova prica kruzi netom, na fazon Atari propada i sve im zavisi od uspeha ove igre pa su se farmaceuti zabrinuli za Atari i ovako hoce da mu pruze podrsku. Ovo sam procitao na par farmaceutskih foruma... WTF?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari