Šta je novo?

Allwinner A10, Ekran 7

Ja bih pre išao na Ainol Nova 7 Elf ili Ainol Nova 7 Aurora pre svega zbog rezolucije ekrana (1024x600) i RAM-a (1GB), a imaju i procesor koji radi na bržem taktu (1.2 i 1.5). Aurora ima i IPS ekran. Oba pomenuta tableta su u skladu sa naslovom ove teme, tj. imaju Allwinner a10 procesor i 7" ekran

Nebi ja narucivao iz Kine,ako se neko bavi time neka se javi.Ovaj gore model sam nasao kod nas na netu u kupujemprodajem.com citiram:Allwinner A10, Ekran 7", kapacitivni touchscreen (5 tacaka), 4gb interne memorije + microSD slot koji podrzava do 32gb.
Procesor 1.5ghz, ram memorija 512mb. Napredni graficki akcelerator za igranje zahtevnih igara i pustanje hd filmova.
HDMI izlaz, tablet podrzava rezoluciju 2160p, usb slot, kamera, mikrofon, wireless, podrzava 3g modeme.
Operativni sistem Android 2.3.4.

Jedan od trenutno hardverski najnaprednijih tableta, ne moze da se poredi sa jeftinim kineskim modelima. Potpuno nov uredjaj, kutija, uputstvo, 220v punjac, 2 usb kabla.Kosta 130eur

Poslednja izmena:
Da ali njemu moras da das 50% unapred,mislim da je to rizicno.Treba sacekati jos malo.

Performanse procesora su skroz OK. Doduse reklamira se kao 1.5 GHz ali ne radi na toliko, obicno do 1.2. Sto se tice 7" idi na Ainol 7 wizard ili ELF - bar zbog podrske koja ce ti mozda trebati, mada oni i nisu bas jeftini ali su ok

Performanse procesora su skroz OK. Doduse reklamira se kao 1.5 GHz ali ne radi na toliko, obicno do 1.2. Sto se tice 7" idi na Ainol 7 wizard ili ELF - bar zbog podrske koja ce ti mozda trebati, mada oni i nisu bas jeftini ali su ok
Ainol Novo 7 Elf je oko 130 evra, dok drugi uređaj nije Wizart već Aurora. Da li ćete ih vi imati i po kojo ceni?

...Da li ćete ih vi imati i po kojo ceni?
Ne, nemamo veze sa tim, mi imamo drugi brand tableta. Procesor mi je intresantan (mada sam do sada bio skeptican prema procesorima koji su autorsko delo kineza), jer treba da dobijemo neke prve radne verzije 9,7" IPS sa ovim procesorom za 15ak dana - tek tada cu moci da napravim poredjenje sa jacim procesorima.
@Cane_66 - sto se rizika tice, on uvek postoji - ja sam dosta porucivao gadgeta preko neta - rizik u % da stigne polomljeno/neispravno je isti kao i kod lika kome dajes 50% unapred. Kada bi ga kupovao u prodavnici on bi bio sigurno oko 160-170e, na tebi je da prelomis...

Sacekacu jos malo da vidim sta ce biti u ponudi pa cu odluciti.Narucivao sam telefon iz kine i na carini su me odrali,kad je stigao nije bio taj telefon koi sam narucio vec samo lici na njega.Jednom sam se opekao i vise necu.

Nazad
Vrh Dno