Šta je novo?

Allods Online

Probao sam malo igru.. onako, grindfest, nešto me ne privlači da nastavljam, a pitao sam zato što sam pre patcha bio lvl 9 recimo, a sad sam opet lvl 6.

Grindfest allods? Allods je jedina f2p igra za koju ja znam da ides do max lvla questanjem ^^. Jbm li ga. Ne znam zasto ti je manji lvl...

Nema veze da li se grind manifestuje kroz misije ili ne, to je opet grind ;) Probaću još malo jer mi šveca to igra, a i nisam još video sve, pa ko zna, možda mi se i svidi.

evo opet glupe rasprave o tome sta je grind a sta nije ......

ponovicu pitanje ... koja igra nije grind fest ?

Roboto .... vidis ... ti si pre patcha dosao do lvl-a 9 toliko brzo da te je igra sacuvala kao lvl 6 .... sto znaci .... suplja prica da je grind fest :)

A ne mozes da mi pricas da je to sto si igrao grind fest jer sam igrao sa 3 lika i ni jedan quest do lvl 7 nije ni blizu grind festa ... a ti ako znas neki slobodno reci.

Allods nije grind fest do lvl 40 ... tj bar nije bio pre patcha ....

ovo sto sam video u novoj zoni je grind zamaskiran u questove jer trazi tipa .... po 20 itema od 2 vrste mobova a ne padaju sa svakog moba....

Kvestovi do lvl 40 si bili extra odradjeni .... mogu reci i da su jedni od naboljih koje sam sreo u MMO igrama.

Koliko sam shvatio sad su malo promenili to jer nema vise rep questova (koji su bili polu grind)

Inace Roboto izabrao si pogresno vreme da igras igru, dok je bilo gomila ljudi u zonama pre patcha ekstremno je lako bilo levelovati kroz questove ... pa cak i te rep questove koji su suvi grind kao i u svim igrama .... jer su questovi mogli da se rade u grupi ili raidu, tako da quest .... ubi ... 20 mobova postaje smesno kratak kad ga radi 20 ljudi u zoni jer dobijas kill i ako nisi ucestvovao u ubistvu moba.

Inace ..... trenutno stanje u Allods-u ..... je lose i ne preporucujem igranje :)

Poslednja izmena:
Trenutno stanje je lose.. Ovaj patch je ubio igru, bar US za EU ne znam.. Evo moj guild se trenutno jedini drzi da je full. Mada smo i mi krenuli lagano da se raspadamo. Sad smo full epic/legendary girani a nemamo se pvpat ko pre >.> Imamo 6 brodova a ne mozemo resetati bossove na alodina. ****s to >.>

Grind je: ubij 2,4,6,8,12... X nečega i donesi 2,4,6...X nečega nazad. Svaka misija gde uopšte ne treba da pročitaš zaplet već samo da odeš do lokacije i odradiš ono što sam napisao u prvoj rečenici je grind.

Sem tutorijal misija, sve ostale su ovakve.

Uff... pa recimo nešto kao Mass Effect jer je to svima sveže u sećanju. Ovakve igre ne zaslužuju ono RPG posle MMO. Ovaj žanr treba da se zove MMOHS (hack & slash).

Možda Old Republic bude kao ME, pa se svima izmene shvatanja oko toga kako misije u MMORPG igrama treba da izgledaju.

Poslednja izmena:
Pa druze, mozes ti da filozofiras tako milionima, i smejace ti se ;). To je mmo, pomiri se sa takim nazivom za quest (grindu po tebi) ;)

Imam jedno 2 metra drva da mi nacepaš za quest ako se ložiš na reality MMO ;)

Lozim se na horror mmo tako da mogu ti poklat 2 grupe vampira il tako nekih ****** :)

e ****ga roboto .... ja nisam igrao mass effect ..... kakvi su questovi tamo ?

Lozim se na horror mmo tako da mogu ti poklat 2 grupe vampira il tako nekih ****** :)

haha :D rofl :D :laugh:

Imam neke komšije, smeju se ko iz nekog horora na sav glas ko ludaci, da te jeza prođe, pa ako možeš njih da utamaniš, dobićeš epic ljubičastu majcu sa pijace kao nagradu ;D

Sažeto: ubij 3 komšije i biraj između majice i treger majice za nagradu.

@smarac - Pravi, smisleni quest/misija, kao što je to urađeno u ME, vodi te kroz priču i pred tebe stavlja logičke/akcione/sociološke (smisleni dijalozi dobrim i lošim NPC-ovima) probleme koje treba da rešiš i to uglavnom na više načina. Jedna ovakva misija može da bude deo manjeg ili većeg segmenta priče sa kojom jednostavno moraš da budeš upoznat kako bi efikasno prešao igru. Eto, to je ono što ja želim da vidim u MMORPG igri, a ne samo milijadru puta prežvakano "ubij X neprijatelja / donesi X sastojaka".

Pao je uninstall, ne mogu opet da prolazim ovakve igre. Nemojte ovo da shvatite kao flejm, ako vam se igra sviđa - uživajte.

E komsije su mi najdraze za klanje xD Doduse psihicko ubijanje xD
Doduse pada i meni uninstal ako ne poprave ****** koja su doveli ovim patchom.. Kao i 80% game populacije... Vratih se requiemu

a *** ja sam takve igre igrao odavno :) nisam sreo slicnu skoro ;)

nego da ... i ja cu uninstall ako uskoro ne promene neke stvari ..... tj ... vecinu stvari ;)

Bolje je placati neku igru nego biti ovoliko zavistan od cash shopa... Ne smem se pvpat sad. 10 smrti = 100g. 1 day insence 600g. ****m ti ******..

potpuno se slazem .... a koliko vidim slaze se jos gomila ljudi sa kojima igram, a najgore od svega je sto su nerfovali sve ..... i sad iako imam dosta epica + 2 legendary itema ..... tesko ubijam mobove :)
Povrh svega dodali su ****ni GCD od 1 sec i totalno mi unistili spec koj sam imao .... paired weapons stun lock spec.
Ja sam vec odlucio .... igram dok imam golda :) tj dok mogu da kupujem iteme koji mi trebaju za igranje.

Ah da zaboravih da napomenem da nam stize mnostvo odlicnih igara u skorijoj buducnosti :)

Black Prophecy

Earthrise

Guild wars 2 .... i jos neke zaboravih imena :)

Poslednja izmena:
Na kom serveru igra raja danas?

Vrh Dno