evo opet glupe rasprave o tome sta je grind a sta nije ......
ponovicu pitanje ... koja igra nije grind fest ?
Roboto .... vidis ... ti si pre patcha dosao do lvl-a 9 toliko brzo da te je igra sacuvala kao lvl 6 .... sto znaci .... suplja prica da je grind fest
A ne mozes da mi pricas da je to sto si igrao grind fest jer sam igrao sa 3 lika i ni jedan quest do lvl 7 nije ni blizu grind festa ... a ti ako znas neki slobodno reci.
Allods nije grind fest do lvl 40 ... tj bar nije bio pre patcha ....
ovo sto sam video u novoj zoni je grind zamaskiran u questove jer trazi tipa .... po 20 itema od 2 vrste mobova a ne padaju sa svakog moba....
Kvestovi do lvl 40 si bili extra odradjeni .... mogu reci i da su jedni od naboljih koje sam sreo u MMO igrama.
Koliko sam shvatio sad su malo promenili to jer nema vise rep questova (koji su bili polu grind)
Inace Roboto izabrao si pogresno vreme da igras igru, dok je bilo gomila ljudi u zonama pre patcha ekstremno je lako bilo levelovati kroz questove ... pa cak i te rep questove koji su suvi grind kao i u svim igrama .... jer su questovi mogli da se rade u grupi ili raidu, tako da quest .... ubi ... 20 mobova postaje smesno kratak kad ga radi 20 ljudi u zoni jer dobijas kill i ako nisi ucestvovao u ubistvu moba.
Inace ..... trenutno stanje u Allods-u ..... je lose i ne preporucujem igranje