Šta je novo?

Allods Online

Kako nece da ti pokrene igru (US). A kako si pokusao da se loginujes ako nije htela da se pokrene. Znam da zvucim nasilno, ali cudno mi xD. Ima pedesetak ljudi sa balkana na serveru na kome ja igram ;). A populacija je veoma dobra, uvek ima pvp-a. Doduse AH se raspada kao na evropskoj verziji igre.

ne mozes US verziju da pokrenes sa evropskim klijentom...... i da evropska verzija je otisla u ***** sa populacijom.

Smarac, dodji i ti da peglas na US verziji. Do max lvla ti treba dve nedelje do 20 dana, tako da mozes lako da postignes ono sto imas i na EU.

Smarac, dodji i ti da peglas na US verziji. Do max lvla ti treba dve nedelje do 20 dana, tako da mozes lako da postignes ono sto imas i na EU.

Uh rado bih ali em sad imam previse posla .... em tesko da cu dostici sta imam na EU posto sam npr uplatio 20e ..... za banku i neke kristale .... pre toga napravio 3k zlata :) pravi mi se brod ..... imam 2k zlata + oko 2k u nekim glupostima (tipa water of death)

Da sad sve to ponovo pravim .... izboo bih se nozem pre iskreno :)

Nego ja kazem Wahad-u da bolje bezi dok je vreme :)

Ma gold je lako praviti u igri. Treba ti 5min za TT1 da odradis, to je vec 15g, za sat vremena 130g, i kupujes sve sto ti treba ;). Ja pare na ovakve igre vise ne bacam xD

prekjuce sam pukao 600g za water of death ..... danas su 900g :) uzas ..... bar sam prodao sve chipove po 200g za 10kom otprilike :)

Nego juce sam odradio TT2 ..... ****te ljudi me natripovali da je nesto tesko do jaja .... ono SMESNA instanca ..... kao ..... jao panika ... zadnji boss ovo ono .... neke price .... ja jos kao stavio shield ... za bosseve ..... ali sam na zadnjem isao kao DPS .... cao ... tankujem i DPSujem i to je to :) odrali smo ga ko zeca

Poslednja izmena:
Au la su kod vas cene ****ne. Kod nas je water of death 350-450g, chipovi 50g... Bas vam usrano. Ma warrior je beast, pored MH naj op klasa. Mage je gimp teski :S

Evo prekosutra sam lvl40. Doduse pod pritiskom jer me cimaju ortaci, hoce da mi kupe NA Aion pa da peglamo zajedno :S. Allods mi se strasno svidja, posebno endgame kada mogu da suprotstavljam lvl40 likovima.. Inace ko se seli tj. ako pocinje US allods, neka mi se javi na ingame Brijac, Teneses server.

Aion ........ umro :) batali to i peglaj Allods ..... samo ako ne bude problem oko endgame grupa .... jer ja na EU serveru ne mogu da nadjem grupu danima .... svi se ko sektasi povatali jos pre 2 meseca i peglaju.

Do duse ne pomaze ni to sto sam DPS warr :) ali zabole me ;)

Imam ekstra grupu za heroics i astral, tako da me to ne brine ^^. ****** sto EU allods odumire.

Vec sam par dana lvl40, imamo 4 astral shipa, imam vec 5 epic itema, fantasticno je! Inace DPS warrior ti nije potreban u endgame instancama ;). Svi vole tank warriora :). Astral pve nije nesto zanimljiv, stojis 45min, koljes po 1 boss moba svaka dva minuta, vratis se u bazu sa 10 epic itema, i to je to. Ali astral pvp je do jaja. Kidanje cannonima, skakanje na legion brod i klanje na palubi, znaci ekstra xD

bar se neko provodi :) da znam da nije potreban DPS warr .... ali zabole me :) ionako nemam vremena ovih dana da igram preterano.

A ***, da si krenuo na US serverima kad ti rekoh vec bi bio lvl25 u najmanju ruku ^^. Na 38 bi te vodio u astral da se nagiras samo tako za par dana xD.

ma ni nemam vremena sad da igram to je tuzno :( *** valjda se sredim uskoro sa poslom i obavezama

Bolje i da ne kreces da igras :S. Unistice igru sa sledecim patchom :(. Nema vise FoD vec ubacuju Curse debuff koji se otklanja cash shop itemom koji kosta 5$. Svaki put kad umres moras da platis. I itemovi koje dobijas u heroicima i lvl42 dungeonima dolaze sa curse na sebi koji takodje moras da otklonis da bi koristio.. Upropastise igru nacisto...

a taman sam usao u Toxic malo da se igram :) nije lose za sad malo heroici .. .astral i slicno ... PvP :)

A ****ga ako sjebu niko nece igrati ..... pa ce da menjaju :) sumljam da bilo ko hoce da placa svaku smrt :)

Mage je toliko nerfan u pvpu da je to strasno :S Nagiran sam sa svim itemovima koji mogu da se dobiju u astralu i heroicima i jedva dobijam 1 v 1. Evo sad rollam melee healera pa na lvl35 odma u astral da ga nagiram sa legendary itemovima pre nego sto sjebu astral sa novim patchom xD. Epica vec imam podosta na njemu iako je lvl19 trenutno xD. Volim i taj bug sto mogu u raidu da lootam ovima sto rade astralu :). Nadam se da ce kao i Aion postupiti sto se tice patcha. Da ne uzmu sve sto se iz rusije salje.

pa da to sa lootom u raidu koristimo i mi do jaja je jer ni jedan item ne bude vendorovan :)

Nego .... jel radite astral bosseve sa bagovanjem ili normalno ?

Sto se maga tice koliko sam ja video on je odlican support ... ali jadan 1vs1 :)

Ja sam nabacio malo opreme (3 itema :) ) i sad mogu da pomognem u PvPu, napravio sam stun lock build i pokazao se odlican za odredjene situacije u PvPu :)

Sto se tice sledeceg patcha koliko sam shvatio nece sve biti toliko crno :) jer ces imati daily quest za neki novi parfem koj ces da koristis 24h ..... da li je to dobra fora .... videcemo :)

Insence ce biti 24h parfem ;). Da, naravno da radimo sa bugovanjem ili se nikad nebi mogli nagirati sa astral opremom xD. Ali to ce ******* u novom patchu. A ***, sad ce i support da nam nerfaju, wall of flames ce raditi slow 50% umesto stuna, znaci skroz nepotreban skill ubuduce. Treba jos nekih 10 patchova od ruske verzije da buffuju magea da moze blind lock da radi :S. Ma samo da ne ubace taj curse da moras da skidas sa item shop itemom i bice sve oke jer cu imati dva epic/legendary nagirana lika tako da mi taj astral fix ne predstavlja problem xD

mislis ovaj incense sto je sad u igri postaje 24h parfem ? ako je to tako moram da kupim jos jedno 100kom :)

Da, bar tako ruski patch notes kaze :). Ja sam vec kupio 3 boxa, i uzeh 3 od nekih nubova sto sam im radio lab13 xD. Bice patronaza lvl5 :) 250% dmg/heal/hp/mana ^^

ma mene plasi ta patronaza da ne trazi runu lvl 5 :) sa ovim cenama .... uzas :)

Pa bice runa 100% kao 2. i 3. patronage. Ali bice preko questa. Doduse mrka kapa sa chipovma. Mrzi me da farmam 500g u TT svaki dan >.<

cuj nadam se da ce biti preko questa stvarno ne mogu da se cimam i farmam chipove .... a necu da dajem pare u igru dok ne vidim sta ce definitivno biti .....
btw .... 100 chipova kod nas sad kosta 3k zlata .... LOL

Water of Death oko 1k ..... mislim strasno

Hahahahha koja usrana ekonomija xD. Kod mene je oko 600g 100 chipova, a wod varira od 400-700g kako kad. Doduse sad naplacujem lab13 saaaa small pouch of chips i insence box, tako da od toga dobro zaradjujem xD. Ja imam 2 wod-a od heroica, pa cu da specam na lvl42 :)

Ja imam Summonera lvl10 na Tensess. Igram ponekad svidja mi se da malo odmorim mozak. Kad sam skidao igricu nisam ni znao da postoje EU serveri. :D

Sjebao sam se na pochetku. Planiram da pochnem iznova sa PSI-om... :)

Imam jedno pitanje. Da bi igrao na EU serverima jel moram skroz da skinem novu igru ili sta? :D

Ako hoces da budes OP na endgame segmentu igre, nastavi sa summonerom. Bolesna je klasa, ali bas bas. I da, da bi igrao EU servere moras skinuti eu verziju igre i napraviti eu account.

Evo veceras je patch koji ce verovatno oterati podosta ljudi iz igre. Popravljaju astral boss resetovanje, dodaju curse na itemove... Havarija...

Jel se gube nivoi u ovoj igri ako se duže vreme ne igra?

Nope. Stavise, dobijas fatique dok si offline, tj dok ne igras. Tako da mozes bolje da se izlevelujes. Igra je fantasticna, da su u Aionu ubacili par ideja iz ove igre, nastao bi wow killer. Ali ***. Javljam danas kakav je patch, jer po notama, ubice gearanje...

Nazad
Vrh Dno