Šta je novo?

All in Wonder

• Začetnik teme Začetnik teme pantas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pantas

Čuven
Učlanjen(a)
24.05.2001
Poena
619
Planiram nabavku TV kartice ali me interesuje i ViVo. Kao rešenje nameće mi se All in Wonder kartica. Uzeo bih Sapphire 9200SE All in Wonder. Prvenstveno me interesuje TV prijem i ViVo. Nisam zainteresovan za 3D. Kakav je TV prijem All in Wonder kartica u odnosu na PCI TV kartice. Kakvei su ViVo i TV mogućnosti ove kartice u odnosu na jače kartice (9600, 9700) ili nema potrebe za većim izdatakom s'obzirom da mi 3D nije potreban.

I VIVO i TV Tuner su isti kod svih kartica koje si naveo! (fenomenalni! 🙂)

p.s. Tuner je bolji od bilo koje stand-alone TV kartice!

Aj pitacu ovde da ne otvaram novi trid.

Hocu da promenim graficku karticu, do sad sam koristio nvidia graficke kartice ali hteo bih da predjem na ati-jeve. Treba mi neka kartica iz srednje klase za oko 150 eurica(moze i koji euro vise), ono sto mi je bitno je da ima VIVO, znaci da mogu da pustim film na TV ili sa TV-a da snimim nesto na komp. Volim i da se igram tako da bi je i za to koristio 🙂 Koji model mi predlazete i od kog proizvodjaca?

Poslednja izmena:
Ako hoces ATI, HIS Radeon 9600XT VIVO, imas ga i ovde u oglasima za 160€!
Extra kartica!
A imas (ako ipak ostanes sa NVidia-om 🙂) MSI FX5900XT VIVO za 175€, koji je generalno brzi, ali ne znam kakav je kvalitet TV outa, na MX4x0 je odlican, na Ti4200 je uzas, na ATI-u je jos bolji od MX-a.

...i bolji nego na NVidia karticama!

A kako merite koji je bolji ? 🙂
Slika koja se grebuje i krajnji rezultat su gadost u odnosu na bilo shta shto ima veze chak i sa DVDripom u DivX, a izlaz na TV moze da bude kakav hocesh kad i najbolji TV zamuti sliku pa ni ne mozesh da je vidish kakva stvarno jeste 🙂

Pa igrao sam se malo sa Sony TV-om 100cm (nazalost ne mojim🙁) i veruj mi...Nije svejedno! 😀

Stojim iza toga sto sam rekao za TVout na Ti4200 (a i ostalog) - ocajan je i gore od toga! 17x bolji sam imao sa prastarom Voodoo3 3000!

Nazad
Vrh Dno