Šta je novo?

All In One card reader....problem

Nabukodonosor

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2003
Poena
865
poz svima. Imam card reader kao dole na linku. Radi usb, ali mi do malopre nije radio taj gore citac kartica. Malopre sam otvorio kuciste i video sam da sasvim slucajno uopste nisam kabl za to utakao u plocu. Kada sam to zavrsio, racunar je prepoznao taj deo uredjaja, ali kao Network Controller i ne Windows ne moze pronadje drajvere, a na disku koji sam dobio uz njega nema drajvera. Na disku pise Card Reader JM-673. Buni me sto ga prepoznaje kao Network controller. Nije mi jasno zasto nece da se instalira. Jel ima neko ideju kako da se instalira?

http://uk.connectland.eu/products/f...-function-front-i-o-port-all-in-1-card-reader

Da, ti isti drajveri imaju i na disku koji sam dobio, ali to nije to. To je verovatno za neki drugi deo citaca, mozda za usb, jer sam probao i nece.

Da nemas ti win 7 pa te ...... Drajveri.
Koliko vidim nema podrsku za win 7.

Mani se ćorava posla i kupi kršteni ALL in One card reader, sada ih imaš masu ko imaju podršku za Windows 7. Ja sam kupio Hama All in One Reader USB 3.0 i prezadovoljan sam, platio sam 20 evra.

Ti možeš da kupiš neki do 1000 dinara i da obavezno gledaš da ima dobre drajvere, mislim da MSI i Asus imaju dobre čitače.

Pa meni ne treba podrska za win7 jer ga nemam. A drugo ja takav card reader imam vec odavno, meni treba neki koji ide u 5.25" otvor na kucistu i koji ima i usb ulaze. A uzeo sam ovaj jer ima i audio prikljucke za slusalice.

Lepo izgleda, sad sam pogledao link koji si dao. Šteta što imaš te probleme, ali u kakvom stanju ti je Windows, koliko dugo imaš tu instalaciju ? Možda da probaš da uradiš reinstall Windows-a XP, tada bi drajveri trebalo da prorade.

Sve je OK sa windowsom. Probacu na nekom drugom racunaru eventualno.

Nazad
Vrh Dno