Šta je novo?

AliExpress igre: Merge boss - invites I ostalo

Da li neko zna sta je ono u ponudi pod Medium u srednjem redu u sredini? Nesto ima displej, a pojma nemam sta je. I da l je neko porucivao bilo sta iz tog reda, recimo to za ciscenje posudja ili ono cebe (koje li je velicine?) ako je cebe.
Ja izgleda tek kasno nocu mogu da vam pomognem (2 kom)

ali... sta je ovo u sredini?
kvazi ultrazvucna kadica za naocare
I just found this on AliExpress:
US $27.16 | Portable Household Cleaning Machine, 450ml Clean Pod Ultrasonic Cleaner, Jewelry Cleaner Machine for Ring, Glasses, Makeup Brush

200 литра добија власник линка, а 100 литара ко кликне.

Ја сам почео пре пар дана са пешкиром, па кад се отворила могућност да заменим, ставим ону машиницу за бријање главе, која је на хард, али ми % уопште није пао, можда је неки баг.

Prvi put sam kupio nešto za vodu, ono nešto za baterije, ne znam čemu služi, oko 0,65$
Ne znam šta znači ovo 1,5x, jer nisam dobio toliko više vode.

Prilozi

• Screenshot_2025-06-03-02-53-06-09_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg
    Screenshot_2025-06-03-02-53-06-09_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg
    98.9 KB · Pregleda: 12
E, dobro da ima za coins, ja otkazao nakon duela ono što sam kupio za 60 centi, prvo nije htelo, sad vidim u procesu je, a voda u minusu 😀
Trebaće pomoć prijatelja ( samo 1)
Nece
AliExpress - Collect water, grow a tree, and win big.

Kliknuh kod koga je moglo
Nece
Nece

Jel ima neka specijalna fora da nateram aplikaciju da mi kroz zalivanje ponudi ono što želim sa kupim preko coins? Pazarim neke sitnice koje mi trebaju, ali nikako da mi se tamo pojave (buy items with coins), a šteta je da se ne iskoristi kad već moram da kupim.

Pretragom par dana za redom , al najcesce neda da platis coinsima
Samo kalin62
Ostali na Max

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno