Ne prolazi verovatno rano jos😃
Nece
AliExpress - Collect water, grow a tree, and win big.
Samo jednom moze
Poslednja izmena:
Ne prolazi verovatno rano jos😃
Nece
Da, izgleda to da pomognes trojici prijatelja se ne resetuje u ponoc vec nakon 24h. Uglavnom, dva prijatelja su mi pomogla i sa 99.18 skocih na 99.2%Ne prolazi verovatno rano jos😃
Nece
Samo jednom moze
Vadi te coince iz slamarice ce da propadnuDa, izgleda to da pomognes trojici prijatelja se ne resetuje u ponoc vec nakon 24h. Uglavnom, dva prijatelja su mi pomogla i sa 99.18 skocih na 99.2%Bas utanjili u finisu, tako da moramo cekati ponoc i novu rundu za vece bonuse
A na koji nacin nadjes to? Ja uspevam samo u Misijama tamo gde nude dve kupovine za po 15 000 kapi mislim. I tu nadjem takve cene, al to su samo dve kupovine, u svakoj drugoj varijanti mi sve mnogo skupljeVadi te coince iz slamarice ce da propadnu
Pogledajte prilog 49401724000 ko da ceka ovako malo da ubrzam
odradihNe prolazi verovatno rano jos😃
Nece
Samo jednom moze
I tebiAliExpress - Collect water, grow a tree, and win big.
Proslo
NeceAliExpress - Collect water, grow a tree, and win big.
Fen je dobar ,uticnica nije EU ali dobijes adapter, karaoke solidan , ovaj dozer je dobarPogledajte prilog 494088
Zavrsih. Jel porucivao neko ovo, valja li cemu? Meni vise nista nije zanimljivo tamo, pa bih mozda opet ponovio ove karaoke, al ako je neka glupost!? Jel neko dobio Xiaomi fen?
A sad otkrijes nam tajnu kako tako brzo zalivasFen je dobar ,uticnica nije EU ali dobijes adapter, karaoke solidan , ovaj dozer je dobar
Moze oko 4/5 puta ides prvo tu pa posle ostalo
Pogledajte prilog 494103
Ако ти није до игрице, већ само до новчића, не губи време са скупљим ајтемима, већ мењај на најјефтиније и не продај одмах, већ чекаш рефреш ујутру и тада их продаш за коине, има 4*5 и 1*15,остало те не занима.U igrici Merge Boss , kada na tabli skupi maksimalno novca da li se on proda ? Kako se najbrže apgrejduju table ?
Proslo
Proslo
Sve moguce plus kupis 30000/24000 za 0,06 eu ,A sad otkrijes nam tajnu kako tako brzo zalivas
dva dugara fale
Mislim da nastavljam zalivanje bez kupovine, ne isplati se to, evo sad mi ovaj karaoke zvucnik iskace za 5e, bez cekanja i zalivanja, a dok zalivam i kupujem trafoepotrosim pola.
Nego pitanje za @kalin62 mozes li da mi napises tacnu oznaku fena? H101? Ja koristim H300 i prezadovoljan sam, pa cisto da vidim o kom je modelu rec
Pa to je onda h100, samo za neko drugo trziste pa h101.
Ако ти није до игрице, већ само до новчића, не губи време са скупљим ајтемима, већ мењај на најјефтиније и не продај одмах, већ чекаш рефреш ујутру и тада их продаш за коине, има 4*5 и 1*15,остало те не занима.
Иначе, новцем опремаш продавнице.
Bolje da i ne pitam kako se igramene ne zanimaju novčići već igrica. Baš je zarazna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari