Šta je novo?

AliExpress igre: Merge boss - invites I ostalo

A recimo sad sam kupio nesto i dobio tu vodu, da li ima neko pravilo recimo da moram da je potrosim do ponoci ili tako nesto? Moze li mi ta voda nestati? Pitam jer bih da je sacuvam za duele, za koje isto ne znam kad se pojavljuju. Imao sam dva, i vise ih nije bilo danas

Dueli se pojavljuju dok zalivaš, i siguran sam 100% da to nisu živi ljudi, već neki algoritmi. Pojavljivaće ti se nekad na početku zalivanja, nekad na kraju da te navuku da kupiš nešto da bi imao vode da pobediš. U suštini ako si na početku zalivanja, ostavi nekih 10-15-20 zalivanja za poslednji minut duela (bitno je da vodiš) jer algoritam uvek prati za par koraka, i samo rokaj zadnji minut i pobedio si svaki put. Kad ti izađe duel pred kraj zalivanja, nemaš šanse osim ako ne kupiš nešto ili ne namakneš vode na neki drugi način.

A voda koja je u kofama ne moze da nestane, a da se ne upotrebi?

Ne znam za to, ali mislim da je negde neko spomenuo da ima neku silnu vodu koju dugo čuva.

A recimo sad sam kupio nesto i dobio tu vodu, da li ima neko pravilo recimo da moram da je potrosim do ponoci ili tako nesto? Moze li mi ta voda nestati? Pitam jer bih da je sacuvam za duele, za koje isto ne znam kad se pojavljuju. Imao sam dva, i vise ih nije bilo danas
Za 0.06eu dobijes 24000
1000026612.jpg

Imaš od mene

Uspeo si 7% da predjes za manje od 24h? wow :love:
Na hard bi ti za to trebalo 350000ml
i jos malo elektornnskog otpada da pribavim :ROFLMAO:
Ne znam, potrudicu se da guram ako moze sto dalje, mada ko zna dal oni ti makedoncu i salju. Sreca pa im nagrade nisu zanimljive inace bih se navukao i na zalivanje :ROFLMAO:

Aktivirao sam stari nalog na drugom telefonu, podešen na mkd i samo nudi peškir!

Nazad
Vrh Dno