Šta je novo?

AliExpress igre: Merge boss - invites I ostalo

neverovatno usao ovde da pomognem i ne mogu nikom iznad. Ili presli limite ili ne prekucam odbro link, zeza me l i I

Da li imam dovoljno vode da završim danas, već sam imao 2 duela?

Prilozi

• Screenshot_2025-06-26-15-08-17-71_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg
    Screenshot_2025-06-26-15-08-17-71_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg
    95.5 KB · Pregleda: 21
Da li imam dovoljno vode da završim danas, već sam imao 2 duela?
Mislim da ti sledi bar jos tri dana zalivanja.
Izgleda ne resetuje sve tri pomoci (kad nekom pomazes) u isto vreme. Jutros sam pomogao drugaru, i sad kapiram pomocu ovde dvojici, medjutim, samo jednom sam uspeo, i pise da sam iskoristio 3 limita. Sacekacemo par sati, pa cemo uleteti jos nekom.

p.s. pohvale za to sto lajkujete kad pomognete, mnogo je preglednije i pomaze mi da znam koga da ne prekucavam

Poslednja izmena:
Nema više poklona na Hard, stao sam na 99,9% i čekam sledeću akciju.

Grebe se za vodu ,djubre pokvareno 😂
Donosi i ona vode, al izgleda moras da je milujes. Ha, evo je sad spava pored drveta :ROFLMAO:

Nego pitanje, kada kliknem na proizvod za koji zalivam, ispod njega pise: Sorry, prize unavailable. Switch to another of similar value for free.
Jel to treba tako uvek da stoji, jer koji god proizviod da ubacim umesto njega uvek mi pise ta poruka

Donosi i ona vode, al izgleda moras da je milujes. Ha, evo je sad spava pored drveta :ROFLMAO:

Nego pitanje, kada kliknem na proizvod za koji zalivam, ispod njega pise: Sorry, prize unavailable. Switch to another of similar value for free.
Jel to treba tako uvek da stoji, jer koji god proizviod da ubacim umesto njega uvek mi pise ta poruka
Ne treba ,meni se desilo da ne salju na moju adresu ,jedva naso nesto sto salju. Valjda imas 2 nedelje fore da izaberes drugi proizvod il cekas taj. Ali izadje obavestenje.

Al sve sto ubacim iz Easy kategorije ima takvu poruku. Mozda im je neki trenutni bug :)

Izgleda da samo kada su ove rasprodaje, ubace određeni broj artikala i to mora u par minuta da se odreaguje.

Nazad
Vrh Dno