Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Ja cu da batalim Aliexpress. Sve cesce se pojavljuje:
"We were informed by the carrier that your package could not be delivered and is marked "Delivery failed".Please contact the carrier for more information. We apologize for any inconvenience."
U pitanju je objektiv 60ak $ i jos jedan alat 10ak $.
Zadnjih 10ak posiljki polovina nije stigla.
Ja sam treceg septembra narucio sve je ok bilo do danas isto to i meni pise..Cisto sumljam da je za nepunih 10 dana stiglo pa bag neki u posti a pise na sajtu stize 16 novembar.Pre tog datuma nema zalbe a kamoli refounda ako ne stigne

To i meni stalno stize a i zadnja dva puta postar trazi da se potpise i za male pakete od par dolara, ne znam sta bi bilo da nisam bio tu da potpisem.

Meni stiže to na dan prijema, a posle stigne da je paket primljen. Ali uvek pratim na PostalNinja, tamo mi je najmerodavnije.

Jel i vama zalivanje lose radi. Daje mi da kliknem na 300 kapljica(onaj kao bazencic) i kao shatro mi da to ali mi ne uracuna u konacan zbir kaplica za zalivanje. Primetio sam da mi to krade sve cesce.
Da, isti slucaj, cesto ni samo zalivanje ne obracunava kako treba, svako drugo trece ignorise

Kada zalivate drvo koliko dobijate, ja sam presao 85% i daju mi 0,005 sto je malo.
Koliko daju kad se predje 90% i 95% ?

Nazad
Vrh Dno