Šta je novo?

AlienWare

• Začetnik teme Začetnik teme pavlex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pavlex

Slavan
Učlanjen(a)
24.10.2004
Poena
319
Da li bi iko mogao da mi posalje link gde mogu da skinem AlienWare GUIse Theme Manager? Trazio sam na Googlu,i nasao sam zvanicni sajt alienware i odande postoji mogucnost da se skine,ali kad izaberem lokaciju odakle cu da skidam(ima samo dve) on mi izbaci ono "The page can`t be displayed" sa svim onim crnim slovima.Navodno kaze da nije mogao da nadje stranicu ili tako nesto...
Tako da odatle ne mogu da skinem.Da li neko ima neki drugi link?

Poslednja izmena:
ne bash

Hvala,ali odatle sam i ja pokusavao da ga skinem,jos uvek ne mogu da ga skinem,kao da ne postoji! Kad ukljucim DAP,kaze mi da je File not found!A kad samo kliknem na link,pojavi mi se isto sto i pre,da ne moze da nadje stranicu.
Zato sam pitao da li neko ima neki drugi link.
Hvala na pokusaju.
Da li bi neko mogao da mi ga posalje na email???
U sustini,moze i tako,imam OK net.
Ajd,molim vas!
email: [email protected]

:wave:

Ja bih ti poslao, ali imam dial-up 🙁 Prvi je ~40MB, a drugi ~12MB.

nece da skida odatle a ni sa gornjeg linka🙁

Taj poslednji link je ok, ali sta vredi kada nece da skine do kraja fajl. Tj. pocne da skida i odjednom prijavi kao da je presnimio. Mozda je to i do mene.

POZ :wave:

Gidra85 je napisao(la):
Taj poslednji link je ok, ali sta vredi kada nece da skine do kraja fajl. Tj. pocne da skida i odjednom prijavi kao da je presnimio. Mozda je to i do mene.

POZ :wave:
Ne znam, meni je skinuo bez problema. Doduše ovu poslednju (Darkstar) sam skinuo preko Limewire-a, a posle ove dve sa tog sajta.
BTW, teme i nisu ništa posebno ( bar po meni ). Crna izgleda lepo prvih 5 minuta ali posle shvatiš da je maltene neupotrebljiva 😡

E a koji program se koristi za ovu temu?

Nazad
Vrh Dno