Šta je novo?

Alienware?

Adanos

Slavan
Učlanjen(a)
30.03.2006
Poena
345
Interesuje me da li je neko imao neka iskustva sa ovom firmom i da li rade dostavu(posiljku) u Srbiju jer su me zaintrigirale neke njihove ponude.
Poslao sam im mail sto se tice shippinga ali jos uvek nista.
Bilo kakva iskustva bi bila dobro dosla.

Ne, ne salju u Srbiju!

Javise mi da salju i nasao sam ali je Yugoslavia stavljena kao mogusnost izbora.
Dostava bi bila 400!!! evra ali svakako laptop za 2200 evra (sa dostavom) je mnogo jaci od ponuda na domacem trzistu za iste pare. Sto mi je malo nerealno ali ajde. Ne znam sta da radim.

AKO si lovator i AKO stvarno mislis da nemas jaku gamersku masinu za slicne/manje pare ovde da nadjes i AKO ti daju 3 godine garancije sa slanjem tamo-ovamo o njihovom trosku u slucaju kvara,onda uzmi,sto da ne!?
Pozdrav ,)

Top varijanta je da ti to neko kupi napolju(moj uzet u Becu),i donese ovde.Sad je idealno vreme, praznici su, ljudi od preko masovno dolaze, prava prilika ako naravno imas nekog.
Jos ako masina prodje(a zbog guzve su sanse realne) bez carine i PDV-a, puna saka brade.
Ako ne, lepo ce te zasvrbeti.
U svakom slucaju, ako si vec odlucio, ovih narednih nekoliko dana su idealni za kupovinu.

Kao sto si i sam video garancije su varijabilne i u korelaciji su sa cenom, ali ti savetujem
da uzmes top garantne rokove, bez obzira na cinjenicu da su njihovi servisi verovatno najbesposleniji na svetu.

Tehnicka podrska vrhunska i u realnom vremenu.

I, da, ne padaj u iskusenje da otvaras kuciste bez konsultacija sa tech. support.

jedino ako si bas lovaran pa da kupis to. racunaj i carinu jer iako su praznici zbog svih ovih frka kontrole na carini su pojacane.
kad sve izracunas mozes ovde da kupis i dobar lap i pride desktop pc

Vrh Dno