Šta je novo?

Aliens Vs Predator

WoW, PredAlien. Nadam se da ce Boss Fightovi biti dobri. Sigurno bi trebali da ochekujemo nekog super mecha od strane marinaca ili slichno od strane Predatora.

Jao za ovo vredi i kupiti novu konfu :zgran:

definitivno jedna od mojih omiljenih igara, verujem/nadam se da ce biti pi.....ja kao i prethodni delovi, uffffffff

Au sunce ti .... ovo ce biti ludilo. Kao da se nisam dovoljno isprepadao u prvom delu igrajuci sa jadnim, malim i krhkim marincem
vb_hair.gif

Meni shotovi i ne izgledaju bas impresivno.

Jednu stvar nadam se da ce ispraviti, u 1. i 2. delu, alieni su uvek bili na istim mestima, znaci otvoris vrata, i tacno znas da ce sa leva da napadnu 3, a da ce posle 10 sekundi sa desna doci 2, i od gore 1.

To je ubijalo gaming, znaci kad se ponovo ucita save/nivo, random polozaj, ne mora to svuda da bude primenjeno... sigurno da i scriptovane sekvence nisu lose kad se kvalitetno odrade (CoD serijal), ali da random preovladjuje :).

Poslednja izmena:
Nikada nisam mogao da igram kao alien i marinac, predator je zakon. Nadam se da će nova oružja da doprinesu gameplayu i biti zaista u funkciji igre, a ne da štrče. Video sam 3 lasera istovremeno na shoulder canonu.

Ne sećam se da je Predator imao tri lasera na shoulder canonu. Bio je jedan laserski zrak sa tri tačkice. :) U trejleru se vidi kako se ti zraci rasipaju.

Igrao sam AVP2, koji je, čini mi se radio Raven. Aha evo sad vidim Monolith Productions je ipak u pitanju. Davno bilo. :)
Prešao sam ja AVP2 kao marinac i kao predator, nisam mogao kao Alien, stvarno mi je bila muka da igram kao on. :( Sve je to super, skok, brzina, čeljusti, ali on je za mene samo lobanja koju treba uramiti. :D Govorim kao pravi predator. ;)

stos mene tiche moze samo marinca da stave, ostale zivuljke treba samo spaliti i pocheshati minigunom :p

Marinac je bio zakon za single player a Predator za multiplayer. Bio je zanimljiv Alien u multiju ali nema nishta bolje nego kada te kao Predatora napadne chopor aliena u multiplayer a ti ih istranzirash dok kazesh keks :D. Nadam se da predator nece biti OP u Multiplayeru kako je bio u drugom delu.

Edit:

@G!!!: Predator nije zivuljka, za njega su marinci zivuljke ;).

Poslednja izmena:
Igrao sam igru samo kao predator. Termovizija, cloack, boomerang.

Marinac je bio zakon za single player a Predator za multiplayer. Bio je zanimljiv Alien u multiju ali nema nishta bolje nego kada te kao Predatora napadne chopor aliena u multiplayer a ti ih istranzirash dok kazesh keks :D. Nadam se da predator nece biti OP u Multiplayeru kako je bio u drugom delu.

Edit:

@G!!!: Predator nije zivuljka, za njega su marinci zivuljke ;).

ako pitash shvarcija, predator je jedan ugly motherfucker *pew pew pew* :D If it bleeds, we can kill it!

nazalost nisam nikada igrao avp multi :(

Poslednja izmena:
Auh...

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Dnc81ASjeoo&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Dnc81ASjeoo&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

1zecew9.jpg

2d7tvmo.jpg

123s58x.jpg

2zggg1j.jpg

5cn72e.jpg

9bc5kw.jpg

Poslednja izmena:
Uf kako ce ovo biti mocna igra, jedva cekam. Ne dopada mi se bas ono "markiranje" skokova sa predatorom, nekako mi je "realnije" bilo skakanje u AVP2. BTW Predator the movie mi je omiljeni film iz detinjstva a AVP2 sam sa njim presao milion puta, ni blizu mi nije bilo zanimljivo sa marincem kao ni sa alienom, ali u tome i jeste draz ove igre :)

Meni se bas svidja taj element, to markiranje skakanja ;).
Ccc, ugodjaj sa marincem je 10x veci nego sa predatorom u prethodnom delu.
Strah, stress u name it... sa marincem.

Ma znam, igrao sam i sa njim ali dozivljaj sa predatorom je unikatan jer nikada ranije nisi mogao da budes masina za ubijanje sa druge planete. Kao sto rekoh, svako dozivljava igru drugacije, u tome i jeste poenta izbora 3 lika. Nego sad sam odgledao HD trailer na YT i grafika deluje bas lose :(

Dosta dobro sve izgleda, samo mi je dzungla totalno bezveze, sto nisu napravili nesto poput dzungle iz predator filma, sa onim mostom recimo, vodopadom i slicnim mestima. Da je dzungla malo zelenija i realnija, ali ajde...

Dobro sad ***...ovo je neka XYZ planeta, necemo sad da trazimo palme kokose i fikuse po svemiru :p

Secam se vegetacije u AvP2, trouglasto drvece koje umesto grana ima platforme za kretanje predatora...al opet je bilo do yaya :D

Hehe preterao sam malo, nije na zemlji, steta. Odlicno svejedno, valjda ce biti vise trophy kills, pa da idu random...

Nije lose. Trophy kills je pomalo bez veze. Ovo je trebao Crytek odraditi :)

Ajde za nas koji ne možemo da cepamo bandwith, opišete šta je to markiranje skakanja. Hvala. :)

Imas prikaz gde ce da skoci, kao point-click ili u nekoj strategiji. Stavis marker na neko mesto i on tu naskoci, uz odabir stealth/ne-stealth.

Poslednja izmena:
Pa pojavi se neki krug na tlu, koji oznacava gde ce predator da doskoci. Prilicno glupo i totalno konzolaski :)

Prestize me nex999... Mada koliko sam ja razumeo taj odabir stealth/ne-stealth ustvari nije odabir nego zavisi od udaljenosti na koju skace.

I naravno, regenerative health system... Pomalo glupo, pomalo konzolaski...

Poslednja izmena:
To za skakanje je nekako bzvz - bolje da su uradili da moze daleko da skache, pa gde padne neka padne

pa ljudi moji nije ni on svemoguc da skochi 200 m u provaliju :)

u fps-u nikad ne znash koliko ces daleko skochiti zbog perspektive, a zbog upotrebe stealtha precizan skok je kurcijalan za borbu, ja ga podrzavam :D

Vrh Dno