Šta je novo?

Alien vs Predator za PC

Samo da napisem, mozda nekom pomogne ko ima win7.
Ovu gresku mi je prijavljivalo kada pokusam da pokrenem igricu "d3dx9_42.dll not found" i nije moglo da startuje igru uopste. Jednostavno resenje problema je update za DirectX. Skinuti direktno sa microsoftovog sajta.

Prvi put nisam ni citao koja je greska i nisam pokusao da resim vec odma skidao drugu verziju. Kada sam video da i ta verzija prijavljuje istu gresku malo sam proucio problem i nasao jednostavno resenje :) Meni nije toliki problem da skidam opet drugu verziju posto mi je brz net, ali nekom drugom moze da pretstavlja glavobolju. Nadama se da ce nekome pomoci :) Poz

Poslednja izmena:
Hehe, koji si ti kralj... lakse ti je bilo da skidas gigabajta i gigabajte nove instalacije, umesto megabajte i megabajte novog DirectX-a! :p

Igra nije ni priblizna AvP2 iz 1999. Ono je bila prava uzivancija. Sve tri misije pocinju uzasno i treba ti vremena da se naviknes 1. na kontrole koje su relativno lose 2. na ovu vrstu gameplay-a koji mi se bas i nije svideo(nacin borbe i slicno). Najgori mi je pocetak bio sa predatorom a kraj najbolji sa njim. Taman kada dobijes oruzije sa kojim mozes da uzivas u igri (onaj disk sto se baca i koplje) ona se zavrsava -_-
Sve u svemu, ajde da kazes nije losa zanimacija. Ja bih igri dao 4/10

Za one koji imaju problema sa zakucavanjem igre, meni je ovaj clanak sve resio http://filenetworks.blogspot.com/2010/02/fix-aliens-vs-predator-3-avp-3-2010.html

U nekoj eventualnoj expanziji bih voleo da vidim jedino predatora ali da pocne sa svim oruzijem ili da se ono relativno brzo skupi i da se onda nastavi jedno 5-10 misija tako opremljen.

Poslednja izmena:
Vrh Dno